Depo, Rize ve Trabzon'da Sahnelenecek

Depo, Rize ve Trabzon'da Sahnelenecek
Tiyatro D010’nun tek perdelik komedi oyunu Depo, Rize ve Trabzon’da tiyatroseverlerle buluşacak.

Yusuf Koçhan’ın yazıp yönettiği tek perdelik komedi oyunu Depo, 28 Ocak’ta Rize’de, 6 Şubat’ta Trabzon’da sahnelenecek.

28 Ocak Cumartesi günü saat: 19.00’da Rize’de İsmail Kahraman Kültür Merkezi büyük salonda sahnelenecek oyunun bilet fiyatları alt salon 40, balkon 30 lira olarak belirlenirken, 6 Şubat Pazartesi günü saat: 20.00’da Trabzon’da Hüseyin Kazaz Kültür Merkezinde sergilenecek oyunun bilet fiyatı 50 lira.

Oyuna ait bilet numarası bulunmamakla birlikte tiyatroseverlerin istediği koltuğa oturabilecekleri bildirilirken, biletler İsmail Kahraman Kültür Merkezi gişesi ile internet üzerinden https://biletinial.com/tiyatro/depo alınabilecek.

9 yaş ve üzeri seyirciler için olan oyunun konusu: Mafya patronu karısıyla yasak ilişki yaşadığı adamı kaçırıp eski bir depoya götürmesi için Hüseyin’i görevlendirir. Hüseyin, Yusuf'u alıp Vektör otelden adamı kaçırıp depoya getirirler. İnfaz için patronu beklerler. Patronun gelmesi gecikince onu aramaya başlarlar. Aldıkları habere göre patron da kayıptır. Karısı ve yasak aşkının, patronu Vektör otelden kaçırdığından şüphelenmektedirler. Patron nerededir ? Kafasına çuval geçirdikleri kim ? Kimi kaçırdılar ?

depo-rize-ve-trabzonda-sahnelenecek.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.