Derbide çirkin skorboard mesajı

Derbide çirkin skorboard mesajı
Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker maçı sonunda skorbord'daki "Koyduk mu?" yazısı, Sarı-Lacivertli taraftarları kızdırdı.

Dün akşam oynanan ve Galatasaray Liv Hospital'in 88-82 kazandığı Fenerbahçe maçında skorbord'a yazılan yazı Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çekti.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan Galatasaray Liv Hospital - Fenerbahçe Ülker maçından sonra skorbord'da "Koyduk mu?" yazısının yer almasına Fenerbahçe taraftarı sosyal medyada büyük tepki gösterdi.

koyduk-mu-skorbord-yazisi-galatasaray-fenerbahce-basketbol-maci.jpg

GALATASARAY CEPHESİ: "GEREĞİ YAPILACAKTIR"

Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, yaşanan olayla ilgili Twitter'dan açıklamada bulundu. Özyer, şunları söyledi: "Skorbord’da yazan nezaketsizliği tasvip etmemiz mümkün değildir. Müzik ve skorbord görseli hizmetini dışardan satın alıyoruz. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan tüm karşılaşmalarda bu kişi, aynı hizmeti başka kulüplere de vermektedir. Bu şahıs kulübümüz personeli değildir. Kontrolümüz dışında gerçekleşen bu olay sebebiyle gereği yapılacaktır. İki büyük kulübün adına yakışır bir rekabet sahada yaşanıyor. Bu rekabete bu şekilde gölge düşmesini kabul etmeyiz."

FENERBAHÇE CEPHESİ : PERŞEMBE GÜNÜ BASIN TOPLANTISI DÜZENLENECEK

enerbahçe, Beko Basketbol Ligi final serisinde yaşanan olaylar ve Türkiye Basketbol Federasyonu ile ilgili geniş kapsamlı bir açıklama yapacağını açıkladı.

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle: "Başkanımız Aziz Yıldırım ile Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Mahmut Uslu, Beko Basketbol Ligi Final Serisi'nde yaşananlar ve Türkiye Basketbol Federasyonu ile ilgili geniş kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyecek. Bu önemli basın toplantısı 12 Haziran Perşembe günü saat 14.00'te Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde gerçekleştirilecek."