Derepazarı CHP’de Akyıldız Güven Tazeledi

Derepazarı CHP’de Akyıldız Güven Tazeledi
Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Örgütü’nde ilçe kongreleri devam ediyor. İlçe kongreleri kapsamında Derepazarı İlçe Kongresinde mevcut başkan Şaban Akyıldız, yeniden başkan seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Örgütü’nün 14 Aralık’ta Rize Merkez ilçe kongresiyle başlayan ilçe kongre süreci devam ediyor. Merkez ilçe ve Kalkandere ilçe kongrelerinin ardından Derepazarı ilçe kongresi de yapıldı. Yoğun bir katılımın olduğu kongrede, tek aday olarak seçime katılan mevcut başkan Şaban Akyıldız yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Derapazarı ilçe kongresine İl Başkanı Saltuk Deniz, Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin, Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu, Güneysu İlçe Başkanı Mustafa Kanbur, İyidere İlçe Başkanı Ali Kavalcı, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile delegeler ve partililer katıldı.

derepazari-chp’de-akyildiz-guven-tazeledi-(3).jpg

Kongrede Eski İlçe Başkanları İsmail Hakkı Yıldırım, Yusuf Güneşdoğdu, Hüseyin Yüksek, Halim Yurtvermez ve Osman Gündoğdu'ya yapmış oldukların hizmetlerin anısına plaketler verildi.

derepazari-chp’de-akyildiz-guven-tazeledi-(2).jpg

İl Kongresinin 2020 yılı Şubat ayı içinde gerçekleştirileceği CHP Rize İl Örgütü’nün devam eden ilçe kongre tarihleri şöyle:

İkizdere İlçe Kongresi 27 Aralık 2019

Hemşin İlçe Kongresi 28 Aralık 2019

Çamlıhemşin İlçe Kongresi 29 Aralık 2019

İyidere İlçe Kongresi 04 Ocak 2020

Güneysu İlçe Kongresi 05 Ocak 2020

Çayeli İlçe Kongresi 11 Ocak 2020

Fındıklı İlçe Kongresi 12 Ocak 2020

Pazar İlçe Kongresi 18 Ocak 2020

Ardeşen İlçe Kongresi 19 Ocak 2020

derepazari-chp’de-akyildiz-guven-tazeledi-(4).jpgderepazari-chp’de-akyildiz-guven-tazeledi-(1).jpg