Destici: Emekli çiftçilerimiz alınan bu kararla mağduriyet yaşamışlardır

Destici: Emekli çiftçilerimiz alınan bu kararla mağduriyet yaşamışlardır
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, emekli çiftçiler için 5 bin TL emekli ikramiyesi düzenlemesinin eksik olduğunu ve ÇKS'ye kayıtlı emekli çiftçilerin mağdur edildiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı çalışmayan emeklilere bir kereye mahsus 5 bin TL ikramiye verilmesinden faydalanamayan emekli çiftçiler hakkında Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, açıklamada bulundu.

Destici, emekli çiftçilerin ikramiyeyi alamadıklarından mağduriyet yaşadıklarını ve yaşanan mağduriyetin önüne geçilmesi gerektiğini kaydederek, "ÇKS (Çiftçi kayıt sistemi)'ye kayıtlı çiftçilerimizin %75'i emeklidir ve yapılan olan 5 bin tl'lik ikramiyeden yararlanamamışlardır. ÇKS (Çiftçi kayıt sistemi) ye kayıtlı emekli çiftçilerimiz alınan bu kararla bir mağduriyet yaşamışlardır. Bu durum düzeltilerek yüz binlerce çiftçimizin yaşadığı mağduriyetin önüne geçilmelidir." dedi.

Kaynak:ELİF BEYHAN AKGÜN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
7 Yorum