DEVA Partisi Rize Kurucu İl Başkanı Metin Erdoğan, Hayatını Kaybetti

DEVA Partisi  Rize Kurucu İl Başkanı Metin Erdoğan, Hayatını Kaybetti
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Rize Kurucu İl Başkanı Metin Erdoğan, hayatını kaybetti.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi  Rize Kurucu İl Başkanı Metin Erdoğan (59), tedavi gördüğü kanser hastalığına bağlı olarak hayatını kaybetti.

İl Başkanı iken hastalığının ortaya çıkmasıyla başkanlıktan ayrılan ve tedavi sürecini başlatan Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 2 kez gerçekleştirdiği Rize ziyaretlerinin ikisinde de Erdoğan'ı evinde ziyarette bulunmuştu.

Babacan, 19 Mart ve 17 Eylül 2021 tarihlerinde Rize'ye gerçekleştirdiği ziyaretlerde eşi Zeynep Babacan ve Genel Başkan Yardımcısı Hasan Karal ile tedavi süreci evinde devam eden Erdoğan'ı ziyaret etmişti.

CENAZE BİLGİLERİ

Kurucu İl Başkanı Metin Erdoğan için yarın (28 Eylül Salı günü) Rize Merkez Sahil Camiinde Öğle Namazını müteakip cenaze namazı kılınacak. Namazın ardından Erdoğan'ın cenazesi defnedilmek üzere Derepazarı ilçesine bağlı Esentepe Köyüne gönderilecek. Burada da kılınacak cenaze namazının ardından Erdoğan'ın cenazesi aynı köyde defnedilecek.

NOT: Derepazarı Esentepe Köyü yolu tadilat dolayısıyla kapalı olup, Esentepe Köyüne ulaşım Kendirli yol ayrımından gerçekleşmektedir.

METİN ERDOĞAN KİMDİR?

1962 yılında Rize’de doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Rize’de tamamladı. 1984 yılında KTÜ Giresun Meslek Yüksek Okulu’ndan mezun olan Erdoğan, 1993 yılında Anadolu Üniversitesi’nde İktisat Fakültesi İktisat Bölümü’nü tamamladı.

Meslek hayatına 1986 yılında Serbest Muhasebeci olarak başladı. Hâlen Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir olarak çalışma hayatına devam etmektedir.

Orta derecede Rusça ve İngilizce bilmekte.

Evli ve dört çocuk babasıdır.

metin-erdogan-001.jpgdeva-partis-igenel-baskani-ali-babacan-rize-kurucu-il-baskani-metin-erdogana-gecmis-olsun-ziyareti-gerceklestirdi-3-001.jpgdeva-partis-igenel-baskani-ali-babacan-rize-kurucu-il-baskani-metin-erdogana-gecmis-olsun-ziyareti-gerceklestirdi-2-001.jpgdeva-partis-igenel-baskani-ali-babacan-rize-kurucu-il-baskani-metin-erdogana-gecmis-olsun-ziyareti-gerceklestirdi-1-001.jpg