Dilahya Milli Takım Yolunda

Dilahya Milli Takım Yolunda
Rizeli voleybolcu Dilahya Pala, Yıldız Milli Takım seçmelerine davet edildi.

Samsunda yapılan bölge karması seçmelerinde gösterdiği üstün performans nedeniyle Rize Gençlik ve Spor takımı Voleybolcusu Dilahya Pala Milli takım seçmelerine çağrıldı.

Samsunda yapılan Bölge karması seçmelerine katılan Rize Gençlik ve Spor takımı Voleybolcularından Dilahya pala Milli takım seçmeleri için Ankara’ya çağrıldı.6-8 Temmuzda yapılan bölge karması seçmelerinde üstün performans sergileyen genç bayan sporcu Milli takım seçmeleri için iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Antrenörü Gürhan Uzun’un özel ilgi gösterdiği sporcuya geleceğin yıldızı gözüyle bakılıyor. Özellikle smaçlarıyla göz dolduran Dilahya arkadaşlarıyla uyumu bakımından da son derece başarılı bulunuyor.

Milli adayın iki yıldır Voleybol çalıştığını vurgulayan Antrenörü Gürhan Uzun “Dilahya iki yılda çok büyük mesafe katetti. Henüz 13 yaşında olmasına karşın yaşıtlarına oranla boyu Voleybol için çok elverişli. Bireysel yeteneklerini takım arkadaşlarıyla olan uyumuyla oldukça başarılı bir sporcu. İzleyen bütün Antrenör arkadaşlarımız Dilahya’nın seçmelerde Milli takıma mutlak dahil edileceği görüşünde. Bizde iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. 13 yaşında olmasına karşın Genç sporcumuzu milli takıma kazandırmakla mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim” dedi.

Dilahya ise kendisi ile yakından ilgilenen herkese teşekkür ederek, ''Voleybol benim hayatımın parçası. Böyle bir davet almam beni daha da sevindirdi. İnşallah ilerleyen yıllarda A Milli takım formasını giymek bana nasip olur'' diye konuştu.