Dilmen Beşiktaş'ı yerden yere vurdu!

Dilmen Beşiktaş'ı yerden yere vurdu!
Beşiktaş-Manisaspor maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen siyah beyazlıların durumu için çarpıcı yorumlar yaptı..

Beşiktaş'ın Manisaspor'a 3-2 mağlup olduğu karşılaşmayı değerlendiren Dilmen, bu yıl anlatılan Beşiktaş için ortaya çıkan durumun hüsran olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın sahasında oynadığı dört maçın sadece ikisini kazanabildiğini belirten Dilmen, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne 2-0 yeniliyor ve 4 tane pozisyon veriyor. Aynı şekilde Manisaspor maçında da 3 gol yiyerek birçok pozisyon veriyor. 90. dakikada Antalyaspor'u yeniyor, sadece Ankaragücü'nü rahat yenebiliyor" dedi.

Beşiktaş'ın sahaya bugün Mustafa Denizli'nin takımı gibi çıktığını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Beşiktaş bugün sahaya Mustafa Denizli dönemindeki gibi çıktı. Fakat Mustafa Denizli'nin takımı gibi oynamadı. Geçen sene ligin en az gol yiyen takımlarından olan Beşiktaş, olgun hücum yapamadığı için top kaybı yapıp hızlı hücum yedi" diye konuştu.

Siyah-beyazlıların maçı kaybetmesinde en büyük etkenin, stratejik ve taktik olarak hataları olduğunu belirten Rıdvan Dilmen, "Beşiktaş şu orta sahası ile defans yapamaz. Geçen yıl Mustafa Denizli'nin oynattığı oyun ile Schuster'in bu sezon oynattığı oyunun ortası lazım" ifadelerini kullandı.