Din-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Celalettin Akçadoğan, Rize’de

Din-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Celalettin Akçadoğan, Rize’de
Din-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Celalettin Akçadoğan, bazı ziyaretlerde bulunmak ve programlara katılmak üzere Rize’ye geldi.

Diyanet Vakıf Çalışanları Birliği Sendikası (Din-Bir-Sen) Genel Başkan Yardımcısı Celalettin Akçadoğan, binlerce Müslümanın çoluk çocuk, kadın, erkek, genç yaşlı demeden hunharca katledildiği Myanmar’daki insanlık dışı uygulamaları Rize'den kınadı.

Din-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Celalettin Akçadoğan, Rize programı esnasında İl Müftüsü İsmail Yalçın ve Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı’ya ziyarette bulundu. Ziyaretlere Din-Bir-Sen Rize İl Başkanı Hızır Mahmut Demirci ve İl Başkan Yardımcısı Mehmet Türüt de katıldı.

Müftü Yalçın ile İl Başkanı Avcı’ya Din-Bir-Sen‘in faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunan Genel Başkan Yardımcısı  Akçadoğan, ülke ve dünya gündeminden konuların da görüşüldüğü ziyaretlerde 25 Ağustos’ta Arakan’da Müslümanlara yönelik başlayan saldırıları ve insanlık dışı uygulamaları kınadı.

Yalçın ve Avcı, nazik ziyaretlerinden dolayı Genel Başkan Yardımcısı Akçadoğan ve beraberindeki İl Başkanı Demirci ve İl Başkan Yardımcısı Türüt’e teşekkür etti.

din-bir-sen-genel-baskan-yardimcisi-celalettin-akcadogandan-ak-parti-rize-il-baskani-muhammed-avciya-ziyaret.jpgdin-bir-sen-genel-baskan-yardimcisi-celalettin-akcadogandan-rize-il-muftusu-ismail-yalcina-ziyaret.jpg