Dişi Atmacalar Galibiyet Serisini ve Liderliği Sürdürmek İstiyor

Dişi Atmacalar Galibiyet Serisini ve Liderliği Sürdürmek İstiyor
Hentbol Bayanlar Süper Liginde liderliği elinde bulunduran Ardeşen GSK, 3 maçlık galibiyet serisini ve liderliği sürdürmek istiyor.

Hentbol Bayanlar Süper Liginin 4. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Ankara 1910 Spor Kulübü ile karşılaşacak olan Ardeşen Gençlikspor (GSK), taraftar desteği ile karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak seriyi sürdürmek istiyor.

omer-faruk-zenginal.20141024124325.jpgSüper Ligde bu sezon oynadıkları ilk 3 maçı da kazanarak liderlik koltuğuna oturduklarını kaydeden Ardeşen GSK Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, yaptığı açıklamada, “Güzel bir seri yakaladık ve bu serinin sürmesini istiyoruz. Bu hafta ligin güçlü ekiplerinden Ankara 1910 Spor Kulübü ile karşılaşacağız. Rakibimizde bizim gibi 6 puana sahip ancak, averajla ikinci sırada yer alıyor. Bu karşılaşmadan da taraftarımızın desteği ile galip ayrılarak, galibiyet serisini ve liderliği sürdürmek istiyoruz. Tüm Ardeşen GSK sevdalılarını Cumartesi günü, saat 17.00’da Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Spor Salonunda oynanacak olan karşılaşmaya bekliyoruz.” dedi.