Diyanet Sen Rizeli Türkiye 3.'sünü Onure Etti

Diyanet Sen Rizeli Türkiye 3.'sünü Onure Etti
Diyanet-Sen Rize Şubesi Türkiye 3.'sü Kuran Kursu Öğreticisi Eda Bakır'ı unutmadı.

Diyanet-Sen Rize Şubesi Kadın Kolları , 6.Türkiye Kadın Din Görevlileri arası Kuran-ı Kerim’i Güzel okuma yarışmasında 3. olan Rize Değirmendere Mahallesi Kuran Kursu Öğreticisi Eda Bakır adına kutlama programı düzenledi.

Kuran Kursu öğreticilerinin katıldığı programda Diyanet-Sen Rize Şubesi Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Kopuz kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında  Kadın Din Görevlileri arası Kuran-ı Kerim’i Güzel okuma yarışmasında 3 üncü olan Eda hocamız adına Diyanet-Sen Rize Şubesi olarak bir çay tertip ettik. Eda hocamızın uzun yıllar çalışması sonucunda elde ettiği başarılarından dolayı canı gönülden kutluyoruz" dedi.

diyanet-sen-rize-subesi-turkiye-3-uncusu-eda-bakiri-unutmadi-3.jpg

Yıllardır Kur’an ilmini geliştirmek , en iyisini yapabilmek adına çok çaba sarf ettiğini ifade eden Kuran Kursu Öğreticisi  Eda Bakır, Rabbim Kur’anla samimi olarak ilgilenmemden dolayı bana bu güzel imkanları sundu.Bir işi Allah rızası için yapınca rabbimde dünyanı güzelleştiriyor.Bana emeği geçen tüm hocalarıma,aileme  bana destek veren herkese ve bu organizasyonu düzenleyen,başarımızı unutmayan ve ödüllendiren Diyanet-Sen Rize Şubesi Kadın Kollarına teşekkür ediyorum dedi.

Program Diyanet-Sen Rize Şubesi Kadın Koları Başkanı Müzeyyen Kopuz’un plaket ve hediye takdimlerinin ardından sona erdi.

diyanet-sen-rize-subesi-turkiye-3-uncusu-eda-bakiri-unutmadi-2.jpg

diyanet-sen-rize-subesi-turkiye-3-uncusu-eda-bakiri-unutmadi-1.jpg