Dj Edman'ın başarısı

Dj Edman'ın başarısı
Rize'nin Çayeli ilçesinden dünyaya bir yıldız geliyor. Rap dünyası bu genci konuşacak...

Rize'nin Çayeli ilçesinden olan dj Edman  (Avrupa'daki Rap Yıldızı)'dan yeni bir albüm...

Çayeli Azmanlı Köyü'nde baba tarafı Azmanlı anne tarafı Sefali'den 1983 yılında dünyaya gelen dj Edman henüz 12 yaşında iken müziğe başladı. Müziğe olan tutkusu nedeniyle ailesinden destek isteyen dj Edman ailesinden istediği desteği alamayınca gizlice müzik yaşantısına hem Türkiye'de hemde Almanya'da devam etti.

dj Edman 14 yaşında ilk grubunu kurarak "Mein Engel" adlı albümünü internette yayımladı. Türkçe ve Almanca'dan 12 trackden oluşan bu albümle müzik hayatına merhaba diyen Edman şu ana kadar 12 internet albümü ve 1500 track çıkararak büyük bir başarıya imza attı. Çıkarmış olduğu albümlerin geniş bir kitleye ulaşmasıyla büyük beğeni toplayan genç rapçı albümlerinde rap müziğinin yanında slow parçalara da yer veriyor.

Genç rapçının albümleri arasında memleketi Çayeli'ne armağan ettiği Türkçe ve İngilizceden oluşan bir de klip bulunuyor.

dj Edman Türkiye'nin ünlü rapçılarından olan Alperen Azman, mc anonym, nakris, mc erdem, crazy alex,  antibela, eurograp, chillem ve beyza babal'ın destekleriyle albüm  çalışmalarını şu an Çayeli'nde sürdürüyor.

dj Edman ayrıca Almanya, Fransa, Belçika ve Hollanda'da vermiş olduğu konserlerle halkın beğenisini kazandı.

8423

dj Edman hakkında daha fazla bilgiye kendi sitesi olan  www.rapmerkezi.net adresinden ulaşabilirsiniz.

dj Edman'ın Çayeli'ndeki açık hava konserinden bir bölüm