Doğru Parti Rize'de Emin Adımlarla İlerliyor

Doğru Parti Rize'de Emin Adımlarla İlerliyor
Genel Başkanlığını Rifat Serdaroğlu'nun yürüttüğü Doğru Parti Rize'de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Doğru Parti Rize İl Başkanı Eyüp Demir 20 kişilik yönetim kurulunun onaylandığını belirterek, ilkelerinde kimseyle kavga etmeden, kimsenin arka bahçesi olmadan seviyeli bir siyaset ile yolumuza yürüyeceklerini söyledi. 

İşte Doğru Parti Rize Kadrosu

İl Başkanı Eyüp Demir, Merkez İlçe başkanı Emine Katırcı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İbrahim Karafazlı, Nurcevher Topçu, Muzaffer Bilgin, Menderes Eyüboğlu, Yusuf Demirel, Zeynep Uzun, Dursun Vural, Hızır Ökten, Fahrettin Ezen, Hasan Sinaloğlu, Hayatı Kazancı, Erkan Yılmaz, Güngör Aloğlu, Ahmet Fikri Okumuş, Ahmet Karar, Mehmet Özdoğan, Cevdet Kurt ve Ali Fuat Bakan

Yedek üyeler Abdurahman Beyaz, Uğur Cevahir, Eyüp Çoruh, Kamil Çakır yer alırken Disiplin Kuruluna ise Kaşif Civelek, Ahmet Reisoğlu ve Basri Kürkçü yer alıyor.

eyup-demir.jpg

İl yönetim kurulunun açıklanmasının ardından kolları sıvayan Doğru Parti heyeti teşkilatlanmaya ağırlık vererek çalışmalara hız verdi. İl başkanı Eyüp Demir başkanlığında bir araya gelen il yönetim kurulu yaptığı bir dizi araştırma sonucu Ardeşen lçesinde Doğru parti ilçe başkanlığına Zeki Babalık'ın getirildiğini açıkladı.

eyup-demir-2.jpgDemir yaptığı açıklamada, Ardeşen ilçemizde partimizin bayrağı Zeki Babalık ve arkadaşlarına teslim ederek başarılı olacaklarına inancının sonsuz olduğunu söyledi. Zeki Babalık'ın Ardeşen'de doğup büyüdüğünü, bölgenin sorunlarını çok iyi bildiğini belirten Demir, çalışmalarında başarılar diledi.

İlçe başkanlığına getirilen Zeki Babalık yaptığı açıklamada, bana bu görevi layık görenleri mahçup etmemek için elinden geleni yapacağım, burada zaten partimizin bir alt yapısı vardı. Babalık, ülkemiz yangın yerine dönmüş iken bizlerin bu duruma seyirci kalmasının beklenemeyeceği ve en kısa zamanda ilçe yönetim kurulunu oluşturup çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.