Doğu Karadeniz’de Beklenen Kuvvetli Yağışlara Dikkat!

Doğu Karadeniz’de Beklenen Kuvvetli Yağışlara Dikkat!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Rize ve Artvin için sarı kodlu uyarıda bulundu.

Meteoroloji’den yapılan açıklamada Rize ve Artvin çevrelerinde beklenen yağışların; bugün akşam saatlerinden itibaren, Rize ve Artvin’in kıyı kesimlerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, yükseklerinde (800-1000 metre ve üzeri rakımlı) kuvvetli kar yağışı, Artvin’in Borçka, Şavşat, Murgul ve Ardanuç ilçelerinde yer yer yoğun kar yağışı (20 cm. ve üzeri) şeklinde olacağı tahmin edildiği kaydedildi.

Açıklamada, ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yüksek kar örtüsüne sahip dik yamaçlarda çığ tehlikesi, kar yağışı alacak yerlerde buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği ifade edilerek, kuvvetli yağışların yarın (21.02.2023 Salı) sabah saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesinin beklendiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum