Doğuş Çay'dan Çayda Farkındalık Yaratacak Proje

Doğuş Çay'dan Çayda Farkındalık Yaratacak Proje
Doğuş Çay, TEMA Vakfı işbirliği ile bölgedeki çay tarımının sürekliliği konusunda farkındalık yaratmak amacıyla önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor.

Doğuş Çay, sürdürülebilir çay tarımı için toprağın daha bilinçli işlenmesine yönelik eğitimleri kapsayan ‘Her Dem Toprak İçin’ projesinin ilk tanıtım toplantısını Rize’de yapacak.

Bundan 30 yıl önce temelleri Rize’de atılan Doğuş Çay, topraklarımızı koruyarak, yaşanabilir bir gelecek inşa etmek için 1992 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren TEMA Vakfı işbirliği ile bölgedeki çay tarımının sürekliliği konusunda farkındalık yaratmak amacıyla önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor.

Sürdürülebilir çay tarımı için toprağın daha bilinçli işlenmesine yönelik eğitimleri kapsayan ‘Her Dem Toprak İçin’ projesinin ilk tanıtım toplantısını, doğduğu topraklarda, Rize’de gerçekleştirmek arzusunda olan Doğuş Çay, bu amaçla 10 Mart 2016 Perşembe günü Doğuş Çay Yönetim Kurulu Üyesi Harika Karakan Batallı ve TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç’ın katılacağı proje tanıtım toplantısını Rize’de düzenleyecek.