DSİ Bölge Müdürü Kılıçaslan Rize’de Taşkın Kontrol İnşaatlarını İnceledi

DSİ Bölge Müdürü Kılıçaslan Rize’de Taşkın Kontrol İnşaatlarını İnceledi
Devlet Su İşleri (DSİ) 22. Bölge Müdürü Cengiz Han Kılıçaslan, Rize’de devam eden taşkın kontrol inşaatlarını yerinde inceledi.

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Rize’de taşkın risklerini azaltma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda DSİ 22. Bölge Müdürü Cengiz Han Kılıçaslan, Rize’nin Güneysu ve Çayeli ilçesinde devam eden taşkın kontrol inşaatlarını yerinde inceledi.

Güneysu’da Minder ve Asmalıırmak Dereleri ile Çayeli’deki Beyazsu Deresi'nde devam eden taşkın kontrol inşaatlarını yerinde inceleyen Bölge Müdürü Cengiz Han Kılıçaslan, Rize Şube Müdürü Sinan Yıldız'dan bilgi aldı.

Bölge Müdürü Kılıçaslan ayrıca Güneysu Deresi üzerine, DSİ tarafından yapılan ve Tükiye’de ilk olan yüksek dayanımlı cam korkulukları da yerinde inceledi.

Kılıçaslan’a incelemelerinde Bölge Müdür Yardımcısı Deniz Kenanoğlu ve kontrol mühendisi Hamit Öztürk eşlik etti.

dsi-bolge-muduru-cengiz-han-kilicaslan-rizede-taskin-kontrol-insaatlarini-inceledi-2.jpgdsi-bolge-muduru-cengiz-han-kilicaslan-rizede-taskin-kontrol-insaatlarini-inceledi-3.jpgdsi-bolge-muduru-cengiz-han-kilicaslan-rizede-taskin-kontrol-insaatlarini-inceledi-4.jpgdsi-bolge-muduru-cengiz-han-kilicaslan-rizede-taskin-kontrol-insaatlarini-inceledi-1.jpgdsi-bolge-muduru-cengiz-han-kilicaslan-rizede-taskin-kontrol-insaatlarini-inceledi-5.jpg