Dünya Basınından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize Mitingine Yoğun İlgi

Dünya Basınından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize Mitingine Yoğun İlgi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Rize’de düzenleyeceği mitinge Türkiye’nin haricinde 9 ülkeden basın mensubu katılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 Mayıs Çarşamba günü (Yarın) saat: 14.00’te Rize’de 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında düzenleyeceği mitinge dünya basını yoğun ilgi gösterdi. Türkiye’nin dışında aralarında Amerika, İngiltere ve Yunanistan’ın da bulunduğu 9 ülkeden toplam 160 basın mensubu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı n Rize mitinginde yer alacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel seçimleri öncesi yarın memleketi Rize’de düzenlenecek mitingle hemşehrileriyle hasret giderecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hemşehrileriyle kucaklaşacağı mitinge dünya basını da yoğun ilgi gösterdi.

Türkiye’nin haricinde Amerika, İngiltere, Yunanistan, Fransa, Japonya, Almanya, Hollanda, Rusya, Azerbaycan’dan Rize’ye gelecek olan basın mensupları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize’den vereceği mesajları Dünya’nın dört bir tarafına aktaracak.

Erdoğan’ın Rize mitingini toplam 160 basın mensubu takip edecek.

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
10 Yorum