Dünyada 1 Numara Olmanın Formülü!

Dünyada 1 Numara Olmanın Formülü!
MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak, İl Milli Eğitim Camiasının kendisini ziyaretinde "Dünyada 1 Numara Olmanın Formülü!"nü açıkladı. İşte Dabak'a göre Dünyada 1 Numara Olmanın Formülü!

İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldım, Müdür Yardımcıları, Teftiş Kurulu Başkanı ve Şube Müdürleri, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldım ile beraberindeki heyeti şube binasında Başkan Mahmut ile Başkan Yardımcısı İbrahim Türüt ve Ar-Ge Komisyonu Başkanı Ecz. Taşkın Çakıroğlu karşıladı.

Hayırlı olsun ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım, “MÜSİAD Rize Şubesinin çalışmalarının yakinen takip ediyor, eğitime verdiği destekleri de takdir ediyoruz. Milli Eğitim camiası olarak sizin yanınızdayız, ortak projeler yapabiliriz.” dedi.

rize-musiada-ziyaret-1.jpg

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şube Başkanı Mahmut Dabak, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdikten sonra eğitimin önemine değinerek, MÜSİAD olarak önceliklerinin eğitim olduğunu söyledi.

Harward Üniversitesinin, dünyada en iyi ve saygın üniversiteler arasında gösterildiğini hatırlatan Dabak, “Harward’da hangi bölümde okursanız okuyun, sürekli okutulan dört tane ders vardır. Bunlar Felsefe, Edebiyat, Tarih ve Psikoloji’dir. Bu üniversiteden mezun olan avukatın, doktorun, mühendisin, mimarın entelektüel olma mecburiyeti vardır. Entelektüel olmanın yolu da bu dört branşı iyi bilmekten geçer. Felsefe ile üretiyorsun, edebiyat ile dile döküyorsun, tarih ile mukayese ediyorsun ve psikoloji de muhatabını iyi tanıyorsun. İşte dünyada 1 numara olmanın formülü bu…” diye konuştu.

rize-musiada-ziyaret-2.jpg