Ege'deki Rize Lisesi Mezunları, Sosyal Medyadan Örgütlenerek Bir Araya Geldi

Ege'deki Rize Lisesi Mezunları, Sosyal Medyadan Örgütlenerek Bir Araya Geldi
Rize Lisesi mezunları, sosyal medyadan örgütlenerek bir araya gelmeye devam ediyor.

Rize Lisesi mezunlarının pandemi sebebiyle ara verdiği Ege toplantılarının 6.’sı Bodrum Mandarin Resort Hotel’de, 107 mezun ile gerçekleştirildi.

Birbirlerine özlem duyan Rize Lisesi mezunları, sosyal medya aracılığıyla aralarında kurdukları gruplar ile sayılarını artırarak her yıl Ege’de bir turizm beldesinde bir araya geliyor.

Eskimeyen dostluklarını pekiştiren mezunlar, aralarından ayrılanları anarak ve renkli görüntüler oluşturarak, gündüz geziler düzenleyip gece horonla keyifli vakit geçiriyorlar.

Dönem gözetmeksizin 36 bin Rize Lisesi mezununun katılımını sağlamak ve hedeflerini ülke çapında sese dönüştürme arzuları ise manidardı.

Tertip komitesinden Ali Fuat Kömürcü, yaptığı açıklamada, “Mezunu olmaktan gurur duyduğum Rize Lisesi Mezunları Grubunun, Ege Bölgesindeki toplantılarına olan katkım herkes gibi kadardır ve daim olacaktır. Ayrıca, ihtiyaç duyulduğunda ve görev verildiğinde nihayetsiz mutluluk duyacağımı ifade etmek isterim. Katılımcılara teşekkür eder ve gelecek yıl tekrar buluşmayı şimdiden arzuladığımı ifade etmek isterim” dedi.

Ahmet Yazoğlu ise, “Rize Liseli dostlarım, arkadaşlarım, canlarım inanılmaz mutluyum, Geleneksel altıncı Ege toplantımıza akın akın gelip ortak paydamızda buluşmayı ve mesafeleri ortadan kaldırarak karşılıksız sevmenin gururunu yaşamaktan son derece mutluyum, Bu vesileyle birbirimize bağlılığımızı bağımlılık haline getirerek “Rize Lisesi Bayrağını” zirveye taşımayı kendime borç sayıyor, katılımcılara ve emeği geçen dostlarıma da teşekkür ederek bir sonraki buluşmayı sabırsızlıkla ve iple çekiyorum dedi.

rize-lisesi-mezunlarinin-pandemi-sebebiyle-ara-verdigi-ege-toplantilarinin-6-si-bodrum-mandarin-resort-hotelde-107-mezun-ile-gerceklestirildi-2.jpgrize-lisesi-mezunlarinin-pandemi-sebebiyle-ara-verdigi-ege-toplantilarinin-6-si-bodrum-mandarin-resort-hotelde-107-mezun-ile-gerceklestirildi-1.jpgrize-lisesi-mezunlarinin-pandemi-sebebiyle-ara-verdigi-ege-toplantilarinin-6-si-bodrum-mandarin-resort-hotelde-107-mezun-ile-gerceklestirildi-9.jpgrize-lisesi-mezunlarinin-pandemi-sebebiyle-ara-verdigi-ege-toplantilarinin-6-si-bodrum-mandarin-resort-hotelde-107-mezun-ile-gerceklestirildi-11.jpgrize-lisesi-mezunlarinin-pandemi-sebebiyle-ara-verdigi-ege-toplantilarinin-6-si-bodrum-mandarin-resort-hotelde-107-mezun-ile-gerceklestirildi-10.jpgrize-lisesi-mezunlarinin-pandemi-sebebiyle-ara-verdigi-ege-toplantilarinin-6-si-bodrum-mandarin-resort-hotelde-107-mezun-ile-gerceklestirildi-8.jpgrize-lisesi-mezunlarinin-pandemi-sebebiyle-ara-verdigi-ege-toplantilarinin-6-si-bodrum-mandarin-resort-hotelde-107-mezun-ile-gerceklestirildi-14.jpgrize-lisesi-mezunlarinin-pandemi-sebebiyle-ara-verdigi-ege-toplantilarinin-6-si-bodrum-mandarin-resort-hotelde-107-mezun-ile-gerceklestirildi-15.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum