Eğlence Programı Düzenlendi

Eğlence Programı Düzenlendi
Rize Belediyesi ve İstanbul Kent Organizasyonu iş birliği ile tertiplenen program Kültür Merkezinde sahnelendi. Çeşitli sahne şovlarıyla katılımcıları coşturan sanatçılar konserlerle de eğlendirdi.

Rize Belediyesi tarafından organize edilen programın açılış konuşmasında Belediye Başkan Halil Bakırcı, Sanatçılara Rize’ye hoş geldin diyerek seyircilere de iyi eğlenceler diledi.

Palyaço gösterisiyle başlayan programa çocukların ilgisi yoğundu. Sahneye davet edilen çocuklar burada yeteneklerini sergilediler. Daha sonra Türk Hak Müziği Sanatçısı İpek Nur konseri ile seyirciler coştu. Sahneye fırlayan çocuklar şarkı eşliğinde kolbastı oynadılar.

ee.jpg

İlizyon komedi şov programında ise heyecanlı anlar yaşandı. Program sonunda Ferdi Tayfur’a ses benzerliği ile dikkat çeken, sanatçı Ferdi Gürses  konseri yer aldı. Söylediği birbirinden güzel arabesk ve fantezi tarzında şarkılarla izleyicileri etkileyen Gürses “Rize’de olmaktan mutlu olduğunu” söyledi.

Eğlenceli geçen gece de sürpriz olarak yöresel sanatçılarından Mehmet Güney’de sahne aldı.

Eğlenceli gecenin finalinde sanatçılara katkılarından dolayı teşekkür edilerek Rize Belediyesi tarafından çiçek takdim edildi.

İstanbul Kent Organizasyonu ekibi genel sanat yönetmeni Ergin Işıklı Rize’nin misafirperverliği’nin bir başka olduğunu söyleyerek Programa seneye de devam etmekten onur duyacağını belirtti.