Ekin Uzunlar'ın Fındıklı Gençlik Festivali Konserine Gençler Akın Etti

Ekin Uzunlar'ın Fındıklı Gençlik Festivali Konserine Gençler Akın Etti
AK Parti Rize İl Gençlik Kollarının düzenlediği ''Fındıklı Gençlik Festivaline'' yoğun katılım yaşandı.

Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Kasım Zorlu'nun destekleriyle AK Parti Rize İl Gençlik Kolları tarafından Fındıklı Kapalı spor salonunda gerçekleşen 've Karadeniz'in sevilen sanatçısı Ekin Uzunlar'ın konserinin yer aldığı 'Fındıklı Gençlik Festivaline'' yoğun katılım yaşandı. 

Yaklaşık 5500 gencin akın ettiği organizasyonda söz alan Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Kasım Zorlu, ''Burada bunca gencin arasında olmak harika bir duygu, enerjimizi sizlerden alıyoruz. Allah nasip olursa 31 Mart günü oylarınıza talip olduğum gibi kazandığımız takdirde 5 yıl boyunca bu güzel enerjinize de talibim. Sınav haftası yaklaşıyor iyice stresinizi atın ve sınavlarında üstesinden başarıyla gelin.' 'dedi.

Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ise; '' Kıymetli gençler harika bir akşam harika bir salon harika bir kitle bir araya gelmişsiniz. Bu akşam tek göreviniz doyasıya eğlenmek, 15 yıldır Adnan Bey ile Fındıklıda güzel işlere imza attınız, şimdi sıra Mustafa Kasım bey ile yepyeni güzel işlere imza atmakta. Sizler Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketinin gençlerisiniz, sorumluluğunuz büyük, 31 Mart gecesi aynı bu coşkuyla seçim zaferini kutlamanızı ümit ediyorum.'' dedi.

Hediye takdiminin ardından sahne Ekin Uzunlar'ın oldu. Yaklaşık 2 saat boyunca tüm salonu coşturan bir konserle etkinlik sona erdi. 

Program esnasında konser alanına inen Mustafa Kasım Zorlu'ya gençlerin ilgisi dikkatlerden kaçmadı.

findikli-genclik-festivaline-gencler-akin-etti-(5).jpgfindikli-genclik-festivaline-gencler-akin-etti-(13).jpgfindikli-genclik-festivaline-gencler-akin-etti-(15).jpgfindikli-genclik-festivaline-gencler-akin-etti-(21).jpgfindikli-genclik-festivaline-gencler-akin-etti-(1).jpgfindikli-genclik-festivaline-gencler-akin-etti-(2).jpgfindikli-genclik-festivaline-gencler-akin-etti-(3).jpgfindikli-genclik-festivaline-gencler-akin-etti-(4).jpgfindikli-genclik-festivaline-gencler-akin-etti-(5)-001.jpgfindikli-genclik-festivaline-gencler-akin-etti-(7).jpgfindikli-genclik-festivaline-gencler-akin-etti-(8).jpgfindikli-genclik-festivaline-gencler-akin-etti-(9).jpgfindikli-genclik-festivaline-gencler-akin-etti-(11).jpgfindikli-genclik-festivaline-gencler-akin-etti-(12).jpgfindikli-genclik-festivaline-gencler-akin-etti-(14).jpgfindikli-genclik-festivaline-gencler-akin-etti-(17).jpgfindikli-genclik-festivaline-gencler-akin-etti-(18).jpgfindikli-genclik-festivaline-gencler-akin-etti-(10).jpgfindikli-genclik-festivaline-gencler-akin-etti-(19).jpgfindikli-genclik-festivaline-gencler-akin-etti-(20).jpg