Ekrem İmamoğlu’na Rize’de Vatan Haini Tepkisi!

Ekrem İmamoğlu’na Rize’de Vatan Haini Tepkisi!
Bayramlaşma programına katılmak üzere Rize’ye gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “Vatan hainlerine asla Rize’de yer yoktur” tepkisinde bulunuldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla partisinin Rize İl Başkanlığınca düzenlenen bayramlaşma programına katılmak üzere Rize’ye geldi.

İl Halk Kütüphanesi önünde Trabzon’dan karayoluyla geldiği otobüsten inerek 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanına kadar olan bölümde vatandaşlarla bayramlaşan İmamoğlu, alana girerken bir vatandaş “Vatan hainlerine asla Rize’de yer yoktur” tepkisinde bulundu. Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, kadını alandan uzaklaştırarak sakinleştirmeye çalıştı.

Öte yandan İmamoğlu’nun konuşma yaptığı otobüsün tam karşısında yer alan binaya ise “Kahrolsun PKK ve bütün işbirlikçileri VRG” pankartının asıldığı görüldü.

Rize'de beklediği kalabalığı bulamayan ve yaklaşık 700- 800 kişiye karşı meydanda konuşma gerçekleştiren İmamoğlu, konuşmasını tam cephesinde yer alan bu pankarta bakarak gerçekleştirdi.

ekrem-imamogluna-rizede-7.jpgekrem-imamogluna-rizede-2.jpgekrem-imamogluna-rizede-vatan-haini-tepkisi-001.jpgekrem-imamogluna-rizede-1.jpg

ekrem-imamogluna-rizede-11.jpgekrem-imamogluna-rizede-10.jpgekrem-imamogluna-rizede-9.jpgekrem-imamogluna-rizede-8.jpgekrem-imamogluna-rizede-4.jpgekrem-imamogluna-rizede-5.jpgekrem-imamogluna-rizede-6.jpgekrem-imamogluna-rizede.jpg