Ekrem Orhon'un Hayatı Tiyatro Sahnesinde

Ekrem Orhon'un Hayatı Tiyatro Sahnesinde
Rize'ye gelmiş geçmiş en büyük hizmetleri yapan belediye başkanlarının önündeki isim, yarışmalara konu olan "Denizi kara karayı para yapan adam" diye...

Rize'de ''Baba Reis Ekrem Orhon'' tiyatro oyunu sahnelenecek.

Rize'ye gelmiş geçmiş en büyük hizmetleri yapan belediye başkanlarının önündeki isim, yarışmalara konu olan  "Denizi kara karayı para yapan adam" kim? sorusu ile hafızalara kazınan Merhum Ekrem Orhon'un hayatının sahneleceği ''Baba Reis Ekrem Orhon'' tiyatro oyunu Rize'de gösterime girecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, çalışmalarına 3 yıl öncesinde başlanan ve Rize'nin ilk yöresel müzikal tiyatro oyunu olacak ''Baba Reis Ekrem Orhon'' tiyatro oyununun, Gençlik Merkezi ve Rize Sanat Merkezi tiyatro ekibi tarafından 60 kişilik bir ekiple sahneye konulacağı belirtildi.

Provaları devam eden tiyatro oyununda sadece Ekrem Orhon'un belediye başkanlığı dönemi değil, Rize'nin kültürü, müziği, halk oyunlarının da sahneleneceği ifade edilen açıklamada, yönetmen Yavuz Alaca yönetimindeki oyunun 9-10 Mart tarihlerinde sahneye konulacağı kaydedildi.

baba-reis-ekrem-orhon-1.jpg

baba-reis-ekrem-orhon-2.jpg

baba-reis-ekrem-orhon-3.jpg

baba-reis-ekrem-orhon-4.jpg