Elazığspor’da Ç.Rize Maçı Öncesi Kriz

Elazığspor’da Ç.Rize Maçı Öncesi Kriz
Elazığspor'da Ç.Rizespor ile hafta sonu oynanacak Süper Lig maçı öncesi kriz yaşanıyor.

Süper Ligde ilk devrenin son karşılaşmasında evinde cumartesi günü Ç.Rİzespor' konuk edecek Sanica Boru Elazığspor'da 2 futbolcu alacaklarını alamadığı gerekçesiyle TFF'ye başvurdu. Gakkoşlar'da Caner Bulut’un ardından Alper Kalemci de alacakları için TFF’ye başvurdu.

Geçtiğimiz gün alacaklarını alamadığı gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvuran Caner Bulut’un ardından Elazığspor’da forma giyen Alper Kalemci de aynı gerekçeyle TFF’ye başvuru yaptı.

TFF’ye başvuran genç oyuncunun maddi sorunlar nedeniyle Elazığspor’dan ayrılmak istediği öğrenildi. Sezona sıkıntılarla başlayan ve hala birçok zorlukla ligin dibinde olan Elazığspor’da takımın orta saha oyuncusu Alper Kalemci 2010-2011 sezonu başında takıma katılmıştı.

İstanbul’da bulunan ve Elazığ’a dönmeyi düşünmeyen genç oyuncunun, alacakları için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurduğu ve bu sayede sözleşmesini feshetme hakkı elde edeceği öğrenildi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından bordo-beyazlı yönetimin Elazığspor’un başarısına önemli katkılar sağlayan Alper’le ilgili nasıl bir karar alacağı ise merak konusu.

19 yaşındayken Kartal Belediyespor’dan transfer edilen ve forma giydiği 24 maçta sergilediği performansla Elazığspor’un Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup şampiyonu olmasında önemli rol oynayan başarılı orta saha oyuncusu, bir sonraki sezon da istikrarını korumuş ve takımının başarısını önemli katkı sağlamıştı. Elazığspor formasıyla 26 maça çıkan ve genç yaşına rağmen oldukça başarılı bir performans sergileyen Alper, geçtiğimiz yılın ilk yarısını ise Şanlıurfaspor’da kiralık olarak geçirmişti. Devre arasında Yılmaz Vural tarafından takıma çağrılan Alper, bu sezonun ilk haftalarında da bordo-beyazlı takımın vazgeçilmezleri arasına girmişti. Daha sonra teknik direktörlüğe Okan Buruk’un getirilmesiyle birlikte formaya hasret kalan genç yıldız, yaşadığı sakatlığın da etkisiyle 18’e dahi giremez oldu. Bununla birlikte, kulüpte yaşanan sıkıntılar nedeniyle alacaklarını da temin edemeyen Alper Kalemci’nin şu an İstanbul’da bulunduğu ve yönetimden haber beklediği, düşüncesinin ise ayrılmaktan yana olduğu öğrenildi.

CANER BULUT SÖZLEŞMESİNİ TEK TARAFLI FESHETTİ

Elazığsporlu futbolculardan Caner Bulut, Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurarak kulüple olan sözleşmesini tek taraflı feshetti.

Elazığspor’da sezon başında kendisinden kulüp bulması istenerek yolların ayrıldığı ancak geçtiğimiz günlerde yeniden takıma çağrılarak antrenmanlara çıkmaya başlayan Caner Bulut, sözleşmesini tek taraflı feshederek Elazığ’dan ayrıldı. Elazığspor’la sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki futbolcuya birçok kulübün talip olduğu ve Caner’in, ara transfer döneminde özellikle PTT 1. Lig’den gelen teklifleri değerlendireceği öğrenildi.