Emen'den Kurum Yöneticilerine: EBA Des­tek Nok­ta­la­rı­nı Etkin Bir Şe­kil­de Kullanalım

Emen'den Kurum Yöneticilerine: EBA Des­tek Nok­ta­la­rı­nı Etkin Bir Şe­kil­de Kullanalım
Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, Çamlıhemşin'de katıldığı ilçe kurum mü­dür­le­ri toplantısında EBA Des­tek Nok­ta­la­rı­nın etkin bir şe­kil­de kul­la­nıl­ma­sı­nı istedi.

Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, Çamlıhemşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti, ardından kurum müdürleri ile toplantıda bir araya geldi. İlçe Milli Eği­tim Mü­dür­lü­ğü zi­ya­re­tin­de İlçe Milli Eği­tim Mü­dü­rü Mus­ta­fa Ça­man­ka ta­ra­fın­dan ağır­la­nan İl Milli Eği­tim Mü­dü­rü Engin Emen’e Çam­lı­hem­şin Halk Eği­tim Mer­ke­zi ta­ra­fın­dan ya­pı­lan Zil Kale ma­ke­ti he­di­ye edil­di.

Milli Eği­tim Mü­dü­rü Emen, zi­ya­re­tin ar­dın­dan Çam­lı­hem­şin Ya­man­türk Öğ­ret­me­ne­vi'nde İlçe Milli Eği­tim Mü­dü­rü Mus­ta­fa Ça­man­ka'nın da ka­tıl­dı­ğı top­lan­tı­da il­çe­de­ki kurum mü­dür­le­ri ile bir araya geldi.

Emen, yüz yüze eği­ti­min baş­la­dı­ğı andan iti­ba­ren bi­rin­ci ön­ce­lik­le­ri­nin öğ­ren­ci­le­rin ve öğ­ret­men­le­rin sağ­lık­lı ve gü­ven­li bir or­tam­da eği­tim öğ­re­tim ça­lış­ma­la­rı­nı yü­rüt­me­le­ri­nin ol­du­ğu­nu ifade ede­rek bu ko­nu­da ge­re­ken tüm ön­lem­le­rin ti­tiz­lik­le alın­ma­sı­nı is­te­di.

İl Milli Eği­tim Mü­dür­lü­ğü ola­rak gerek de­zen­fek­tan ve maske ge­rek­se te­miz­lik mal­ze­me­le­ri ola­rak okul­la­ra her türlü im­ka­nı sunma ko­nu­sun­da hazır ol­duk­la­rı­nı ifade eden Emen, kurum mü­dür­le­ri­nin bu ko­nu­da des­tek­çi­le­ri ol­du­ğu­nun al­tı­nı çizdi.

Uzak­tan eği­tim kap­sa­mın­da olup henüz yüz yüze eği­ti­me baş­la­ma­mış sı­nıf­lar­da­ki öğ­ren­ci­ler için de tek­no­lo­ji­nin tüm im­kan­la­rı­nın kul­la­nıl­ma­sı­nın ve eri­şil­me­yen hiç­bir öğ­ren­ci­nin kal­ma­ma­sı­nın öne­mi­ne vurgu yapan Emen, EBA Des­tek Nok­ta­la­rı­nın da bu aşa­ma­da etkin bir şe­kil­de kul­la­nıl­ma­sı­nı is­te­di. Bu sü­re­ci en ve­rim­li şe­kil­de yü­rü­tül­me­si için ge­rek­li azim ve ka­rar­lı­lı­ğa ve öz­ve­ri­li bir ekibe sahip ol­duk­la­rı­nı be­lir­ten Emen, gös­ter­dik­le­ri gay­ret­ten do­la­yı kurum mü­dür­le­ri­ne te­şek­kür etti.

rize-il-milli-egitim-muduru-engin-emen,-camlihemsinde-(2).jpgrize-il-milli-egitim-muduru-engin-emen,-camlihemsinde-(1).jpgrize-il-milli-egitim-muduru-engin-emen,-camlihemsinde-(3).jpg