Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çakıcı ve Rize İl Emniyet Müdürü Gökduman’dan Şehit Babasına Taziye

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çakıcı ve Rize İl Emniyet Müdürü Gökduman’dan Şehit Babasına Taziye
Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adem Çakıcı ile Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Hatay’da şehit düşen Rizeli polis memuru Muhammet Tarakçı’nın ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, depremler sonrası gönüllü olarak gittiği Hatay’da üzerine ağaç ve duvar devrilmesi sonucu şehit düşen Rize Güneysulu polis memuru Muhammet Tarakçı’nın (29) ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından gönüllü olarak Hatay İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevlendirilen Polis Memuru Muhammet Tarakçı, Antakya Atatürk Parkı içerisinde yaya devriye görevinde iken üzerine ağaç ve duvar devrilmesi sonucu yaralandı. Hatay Sahra Hastanesinde ilk tedavisinin ardından Adana Şehir Hastanesine sevk edilen polis memuru Tarakçı, yapılan müdahalelere rağmen şehit düştü.

Şehit haberinin Rize’ye ulaşmasıyla Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Şehidin merkeze bağlı Çarşı Mahallesindeki evine giderek şehit babası Kadir Tarakçı ile Tarakçı ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Şehidin Çarşı Mahallesinde oturduğu Işık Sitesine Türk Bayrağı asıldı.

Rize Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İdris Altuntaş, Güneysu Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek ve İl Müftüsü Naci Çakmakçı da şehit evine gelerek aileye taziye dileklerinde bulundu.

Öte yandan geçmiş yıllarda Rize İl Emniyet Müdürlüğü görevinde de bulunan Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adem Çakıcı, şehit babası Kadir Tarakçı ile telefonla görüşerek başsağlığı dileklerini iletti.

rize-il-emniyet-muduru-nurettin-gokduman-depremler-sonrasi-gonullu-olarak-gittigi-hatayda-uzerine-agac-ve-duvar-devrilmesi-sonucu-sehit-dusen-rizeli-polis-memuru-muhammet-tarakcinin-ailesine-taziye-ziyar-13.jpgrize-il-emniyet-muduru-nurettin-gokduman-depremler-sonrasi-gonullu-olarak-gittigi-hatayda-uzerine-agac-ve-duvar-devrilmesi-sonucu-sehit-dusen-rizeli-polis-memuru-muhammet-tarakcinin-ailesine-taziye-ziyar-9.jpgrize-il-emniyet-muduru-nurettin-gokduman-depremler-sonrasi-gonullu-olarak-gittigi-hatayda-uzerine-agac-ve-duvar-devrilmesi-sonucu-sehit-dusen-rizeli-polis-memuru-muhammet-tarakcinin-ailesine-taziye-ziyar-11.jpgrize-il-emniyet-muduru-nurettin-gokduman-depremler-sonrasi-gonullu-olarak-gittigi-hatayda-uzerine-agac-ve-duvar-devrilmesi-sonucu-sehit-dusen-rizeli-polis-memuru-muhammet-tarakcinin-ailesine-taziye-ziyar-6.jpgrize-il-emniyet-muduru-nurettin-gokduman-depremler-sonrasi-gonullu-olarak-gittigi-hatayda-uzerine-agac-ve-duvar-devrilmesi-sonucu-sehit-dusen-rizeli-polis-memuru-muhammet-tarakcinin-ailesine-taziye-ziyar-8.jpgsehit-muhammet-tarakcinin-evi.jpgmuhammet-tarakci-rize-sehit-001.jpgmuhammet-tarakci-rize-001.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
8 Yorum