Emniyet Müdürü Aksoy, Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Emniyet Müdürü Aksoy, Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi
Rize’deki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, sorunları dinleyerek, güvenlik önlemleri konusunda bilgi verdi.

Rize Kalesinde bulunan çay bahçesinde gerçekleşen toplantıya, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Emniyet Müdür Yardımcıları ve şube müdürlerinin yanı sıra Merkeze bağlı bazı mahalle muhtarları, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda mahalle muhtarları ile mahallenin sorunları konusunda ve Rize’nin daha güvenli ve huzurlu bir hale getirilmesi ve yaşam kalitesinin arttırılması için görüş alışverişinde bulunuldu. Emniyet Müdürü Aksoy,  güvenlik ve trafik konularında Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yapılan çalışmaları aktardı. Özellikle okulların yoğun olarak bulunduğu bölgelerde öğrencilerin huzurlu bir ortam içerisinde eğitim ve öğretimini sürdürebilmeleri için yapılması gerekenler konusunda okul yöneticileri ile görüşüldü. Belirlenen sorunların çözümünde polis, halkın ve ilgili kurumların iş birliği içerisinde çalışması gerektiğinin önemine vurgu yapıldı.

Bir olayla karşılaşılması durumunda hızlı bir şekilde müdahale edilebilmesi için 155 Polis İmdat Hattının ivedilikle aranmasının önemini dile getiren Aksoy, ihbarı yapan kişilerin kimliklerinin daima gizli tutulduğu, bu konuda tereddüt yaşanmaması gerektiğini belirtti. Huzur toplantılarının bölge bölge ilerleyen günlerde devam edileceği bildirildi.

Toplantının ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

emniyet-muduru-sadettin-aksoy,-mahalle-muhtarlariyla-bir-araya-geldi-2.jpgemniyet-muduru-sadettin-aksoy,-mahalle-muhtarlariyla-bir-araya-geldi.jpg