Emniyet Müdürü Aksoy, Rize'de Cadde ve Esnafları Gezdi

Emniyet Müdürü Aksoy, Rize'de Cadde ve Esnafları Gezdi
Rize İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, cadde ve esnafları ziyaret ederek güvenlik önlemlerini yerinde inceledi.

Rize İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, beraberindeki heyetle birlikte Rize esnafını ve caddeleri gezdi. Vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları kendilerinden dinleyen Aksoy, güvenlik önlemlerini yerinde inceledi.

İl Emniyet Müdürü Aksoy, beraberinde Emniyet Müdür Yardımcıları Ahmet As, Nahit Karakaş ve Savaş Zengin ile Trafik Denetleme Şube Müdürü İsa Aydın’la birlikte Atatürk ve Cumhuriyet Caddelerinde incelemelerde bulundu. Trafik kontrolleri ile güvenlik önlemlerini yerinde inceleyen Aksoy, her iki cadde üzerinde bulunan esnafları da ziyaret ederek, esnafların ve vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi.

Esnaflar ve vatandaşlar yapılan ziyaretler ve incelemelerden dolayı çok memnun olurken, sorunlarını da İl Emniyet Müdürü Aksoy ve ekibine iletti.

Aksoy ise bu tür inceleme ve ziyaretlerin devam edeceğini kaydederek, vatandaşların şikayet, görüş ve önerilerini kendilerinden dinleyerek, her şikayet, görüş ve önerinin kendileri için önemli ve değerli olduğunu ifade etti.

sadettin-aksoy-esnaf-ve-caddeleri-gezdi-(1).jpgsadettin-aksoy-esnaf-ve-caddeleri-gezdi-(2).jpgsadettin-aksoy-esnaf-ve-caddeleri-gezdi-(3).jpgsadettin-aksoy-esnaf-ve-caddeleri-gezdi-(4).jpg

sadettin-aksoy-esnaf-ve-caddeleri-gezdi-(5).jpgsadettin-aksoy-esnaf-ve-caddeleri-gezdi-(6).jpgsadettin-aksoy-esnaf-ve-caddeleri-gezdi-(7).jpgsadettin-aksoy-esnaf-ve-caddeleri-gezdi-(8).jpg