Emrah, Dilek'ine Kavuştu... Rize'de Bu Kez Zabıt, Mutluluk İçin Tutuldu

Emrah, Dilek'ine Kavuştu... Rize'de Bu Kez Zabıt, Mutluluk İçin Tutuldu
Rize’de bu kez tutulan zabıt, kötü bir olay için değil, iki genç insanın mutluluğa adım attığı ve hayatlarını birleştirdiği düğün töreni için gerçekleşti.

Rize Adliyesi personellerinden Emrah Dilsiz ile Milli Eğitim Öğretmenlerinden Dilek Hoşça, dün akşam gerçekleşen düğün töreniyle mutluluğa ilk adımlarını atarak evliler kervanına katıldı.

DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

İş adamı Hasan Dilsiz ile Nevin Dilsiz’in Rize Adliyesi’nde Zabıt Katibi olarak görev yapan oğlu Emrah Dilsiz, Gemi Kaptanı Şaban Hoşça ile Ayşe Hoşça’nın İyidere ilçesi Büyükçiftlik Köyünde görev yapan öğretmen kızları Dilek Hoşça ile hayatını birleştirdi.

dilek-hosca-dilsiz-emrah-dilsizin-dugun-toreni-(3).jpg

Genç çiftin dün akşam Seçkin Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün törenine Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed Avcı, Ak Parti Rize İl Başkan Vekili İsmail Kosif, Rize Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Soba, Rize Belediyesi Özel Kalem Müdürü İshak Alim, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar, Muradiye Belde Başkanı Musa Süreyya Balcı, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç, Rize Adliyesi’nde görev yapan adli ve idari personel ile öğretmenler, çiftin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

dilek-hosca-dilsiz-emrah-dilsizin-dugun-toreni-(50).jpg

dilek-hosca-dilsiz-emrah-dilsizin-dugun-toreni-(44).jpg

Rize Milletvekili Hasan Karal, genç çifti tebrik ederek çifte mutluluklar dilerken, Emrah ve Dilek çifti ilk danslarının ardından tebrikleri kabul ederek yaş pastayı birlikte kesti.

Rize’nin yetiştirmiş olduğu güzide sanatçılardan Ahmet Çakar, Avni Çelik ve Erol Akkemik’in şarkı ve türküleriyle gönüllerince eğlenen davetliler, Çakar’ın atma türkülerinden de nasibini almaktan geri kalmadı.

Balayını ülkemizin güzide tatil bölgelerinden Çeşme’de geçirecek olan çifti; olay53 ailesi tebrik eder, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz…

dilek-hosca-dilsiz-emrah-dilsizin-dugun-toreni-(7).jpg

dilek-hosca-dilsiz-emrah-dilsizin-dugun-toreni-(47).jpg

dilek-hosca-dilsiz-emrah-dilsizin-dugun-toreni-(19).jpg

DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...