Engelleri Hediye Tekerlekli Sandalye ile Aşacaklar

Engelleri Hediye Tekerlekli Sandalye ile Aşacaklar
AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Sosyal İşler Başkanı İsmail Kosif, 3 adet tekerlekli sandalyeyi Günen-Der'e teslim etti.

İl yönetim kurlu üyeleri; Havva Karaca ve Nirgül Beşikçi ile birlikte Güneysu'da 12 yıldır faaliyet gösteren engellilere ve yardıma muhtaç vatandaşlara hizmet eden Günen-Der derneğini ziyaret eden İsmail Kosif, Dernek  Başkanı Esma İstif Yetkiner'e 3 adet tekerlekli sandalyeyi teslim etti.

Günen-Der kurucusu ve 12 yıldır başkanlığını yapan Esma İstif Yetkiner, hediye edilen 3 adet tekerlekli sandalye töreninde yaptığı açıklamada, 12 yıldır Güneysu'da hizmet verdiklerini belirterek, "Biz sadece engelli vatandaşlarımıza değil, gıda ve giyecek başta olmak üzere ihtiyacı olan bütün vatandaşlarımıza hizmet vermekteyiz. Derneğimize yapılan bu tür yardımlar sayesinde ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz." dedi. Yetkiner, ayrıca, yapılan yardımların devam etmesini temenni etti.

engelliler-icin-tekerlekli-sandalye-yardimi.jpg

Kosif ise buradaki açıklamasında, AK Parti teşkilatı olarak her zaman yardıma muhtaç vatandaşların yanında olduklarını ifade ederek, “Bu tür faaliyetler içerinde bulunmak bizleri mutlu ediyor.

Vatandaşlarımıza elimizden geldiğince her alanda hizmet etmek için mücadele veriyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızdan aldığımız bu yardımları yardım kuruluşlarına dağıtarak ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlıyoruz."  dedi.