Entrikalarla İşimiz Olmaz!

Entrikalarla İşimiz Olmaz!
Rize il genel meclisi eski başkanı Rahmi Metin seçimi kaybetmesi sonrası 3-5 entrikacıya bakarak partiden ayrılmayacaklarını belirtti.

Rize özel idare meclis salonunda dün yapılan il Genel Meclisi Başkanlığı seçiminin ardından AK partide başlayan istifa tartışmalarıyla ilgili seçimi kaybeden eski başkan Rahmi metin “3-5 kişinin entrikaları nedeniyle partiden ayrılacağımız şeklinde ki haberler doğru değil” diyerek durum değerlendirmesi yapacaklarını ifade etti  

Rize AK Parti eski il başkanı Hasan Karal’ın en yakın arkadaşı parti kurucu üyesi olan muhittin Aydin Birsel dün yapılan il genel meclisi başkanlık seçiminde desteklediği aday Rahmi Metin’in kaybetmesi sonrası hem AK Parti’den hem de AK Parti meclis üyeliğinden istifa etmişti.

Metin “3-5 entrikacıya bakarak iş yapmayız”

Yaşanan bu gelişmeler sonrası konuyla ilgili soruları cevaplayan eski başkan Rahmi Metin “3-5 entrikacıdan dolayı partiden ayrılmamız söz konusu değil. Bu yaşananlar  siyasetin doğasında var. Arkadaşımız kendince kırgınlıktan dolayı bir tepki göstermiştir. AK Partiden istifa etmesi o kırgınlıktan kaynaklı bir olaydır. İl genel meclisi üyeliği için il sesçim kuruluna istifa dilekçesi vermesi lazım o nedenle arkadaşlarla bir araya gelip bir durum değerlendirmesi yapacağız şimdilik partiden ayrılmak ve ya istifa etmek gibi bir şey söz konusu değil. Önümüzde ki günlerde bir basın toplantısı yaparak neler yapacağımız konusunda açıklık getireceğiz” dedi.

Haber:Gençağa Karafazlı-Musa Yazıcı