Erbakan, Resul Bölükbaş Hocaefendinin Kabrini Ziyaret Etti

Erbakan, Resul Bölükbaş Hocaefendinin Kabrini Ziyaret Etti
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Rize’nin manevi dinamiklerinden Resül Bölükbaş Hocaefendi’nin kabrini ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla geldiği Rize’de Rahmetli Resul Bölükbaş Hocaefendinin Pazar ilçesi Tütüncüler Köyündeki kabrini ziyaret ederek dua etti.

Resul Bölükbaş Hocaefendi, Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kovid-19 tedavisi görürken 28 Aralık 2020 tarihinde Hakk’a yürümüş, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Pazar ilçesi Sahil Camiinde koronavirüs tedbirleri altında kılınan cenaze namazına da katılmıştı. Erbakan, Rize’ye geldiği her programda Hocaefendinin kabrini ziyaret ederek duada bulunmuştu.

Türk din adamı, mutasavvıf ve İsmailağa Cemaati'nin ilk lideri ve şeyhi Mahmud Ustaosmanoğlu ya da bilinen adıyla Mahmud Ustaosmanoğlu Efendi Hazretleri, ömrünü ilimle geçirmiş olan merhum Resul Bölükbaş Hocaefendi için “İlim dağı” iltifatında bulunmuştu.

Resul Bölükbaş; Büyük Çamlıca Camii İmamhatibi Kurra Hafız İshak Danış Hoca ve Rize Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Seyit Badır'ın hocası idi.

fatih-erbakan-rizede-resul-bolukbas-hocaefendinin-kabrini-ziyaret-etti-2.jpg

fatih-erbakan-rizede-resul-bolukbas-hocaefendinin-kabrini-ziyaret-etti-1.jpg

resul-bolukbas-hocaefendi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.