Erbakan Rize'de Dualarla Anıldı

Erbakan Rize'de Dualarla Anıldı
Eski Başbakanlardan Milli Görüşün lideri ve Saadet Partisi'nin Merhum Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 1. yıldönümünde Rize Sahil Camii'nde düzenlenen etkinlikte anıldı.

54. Hükümetin Başbakanı, Milli Görüşün lideri ve Saadet Partisi'nin Merhum Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 1. Yıldönümü dolayısıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Rize'de de çeşitli etkinliklerle anılıyor.

Anadolu Gençlik Derneği Rize Şubesi tarafından düzenlenen ve Rize Müftü Yusuf Karali Eğitim Merkezi Hafızlarının Sahil Camii'nde Kur’an-ı Kerim'in tilavet edilmesi ve hatim indirilmesiyle gerçekleştirilen anma programına Dünya Kur’an Okuma 1.'si İranlı Meşhur Hafız Muhammet Tusi'de Kur'an tilavetiyle eşlik etti.

erbakan-rizede-anildi-1.jpg

Dün Akşam Namazı sonrası Sahil Camii’nde gerçekleştirilen anma programına Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan, Saadet Partisi Rize İl Başkanı Hasan Uzun, Saadet Partisi Genel Merkez Rize İl Müfettişi Mehmet Akif Zerdeci, Saadet Partisi Rize Eski İl Başkanı Cemil Çolak, Rize Belediye Başkanvekili İrfan Kandil, Saadet Partisi Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Anadolu Gençlik Derneği Rize Şubesi Yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

erbakan-rizede-anildi-2.jpg

Müftü Yusuf Karali Eğitim Merkezi’nden Fatih Çatmakaş, Abdulhekim Ağırbaş, Erdal Karatepe, Fakri Özcan, Hikmet Karaca, Mehmet Ali Kaya, Murat Akkuş, Mustafa Türüt, Mustafa Yılmaz, Naci Demirci, Rahmi Çörek ve Selman Uzunlu’nun Kur’an-ı Kerim tilaveti ve hatim okumasıyla devam eden programda Dünya Kur’an Okuma 1.'si İranlı Hafız Muhammet Tusi'de okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle dinleyicilerin coşkulu bir gece yaşamasını sağladı. 

erbakan-hoca-rizede-anildi-3.20120227020101.jpg

yusuf-dogan.20120227020039.jpgRize İl Müftüsü Yusuf Doğan hadis ve ayetlerle süslediği konuşmasında, “Merhum Başbakanlarımızdan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ruhunu şad etmek üzere burada bulunuyoruz. Programı düzenleyenlerden Allah razı olsun. Merhum Başbakanımızı rahmetle yad ediyoruz” dedi. İl Müftüsü Doğan ve Müftü Yusuf Karali Eğitim Merkezi Hafızlarından Fatih Çatmakaş program sonunda hatim duasını yaptı.

Öte yandan bugün (27 Şubat 2012 Pazartesi Günü) Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Rize’deki anma programlarına devam edilecek. Bugün Saat: 18.30'da İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde yapılacak anma programına  konuşmacı olarak Adalet Eski Bakanı Şevket Kazan da katılacak.

PROGRAMDAN FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...