Erdem, Rizelilere Müşteriyi Anlattı!

Erdem, Rizelilere Müşteriyi Anlattı!
Rize TÜMSİAD'ın düzenlediği programda Eğitimci Abdülkadir Erdem, Rizelilere müşteriyi tanıttı, müşteriyi anlattı...

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Rize Şubesi tarafından düzenlenen programda Eğitimci Abdülkadir Erdem "Müşteri İlişkileri Yönetimi" Konferansı verdi.

TÜMSİAD Rize Şube Binasında önceki akşam düzenlenen konferansa TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdülbaki Fil, MÜSİAD Rize Şube Başkanı Cem Temizel,  Memur Sen Rize Şube Başkanı Resul Usta, Toç Bir-Sen Rize İl Başkanı Hasbi Koca, Türkiye Ziraatçılar Derneği Rize Şube Başkanı Müfit Akman, Rize Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Müdürü Hasan Kiraz, Rize İl Telekom Müdürü Rüstem Koçal, işadamları ve vatandaşlar katıldı.

musteri-iliskileri-yonetimi-konferansi-5.20121228004453.jpg

musteri-iliskileri-yonetimi-konferansi-2.jpg

Şube Başkanı Abdülbaki Fil'in ayda 4 farklı eğitim programları düzenlediklerini belirttiği açılış konuşmasında Fil sözlerini "TÜMSİAD Rize Şubesi olarak her ay 4 farklı eğitim programı düzenlemekteyiz. Bu programların başta üyelerimiz olmak üzere işadamlarımıza, esnafımıza ve katılımcı arkadaşlarımıza fayda sağladığına inanıyoruz. eğitim programlarımız bundan sonraki süreçte de aynı şekilde devam edecektir. Programımıza katılım sgösteren tüm katılımcılara teşekkür ediyorum." şeklinde tamamladıktan sonra Eğitimci Abdülkadir Erdem tarafından sunum eşliğinde "Müşteri İlişkileri Yönetimi" konferansı verildi.

musteri-iliskileri-yonetimi-konferansi-4.jpg

musteri-iliskileri-yonetimi-konferansi-3.jpg

Erdem, sunum eşliğinde gerçekleştirdiği programında müşteri kimdir?, müşteri çeşitleri, müşteriyi tanıyalım, müşteri mutluluğu, müşteri mutsuzluğu, müşteri ilişkilerinde başarı, müşteri ilişkileri yönetimi kavramının amacı, ortaya çıkması ve nedenleri ile müşteri derinleştirme konularında katılımcılara örneklerle bilgi paylaşımında bulundu.

abdulkadir-erdem.jpg

musteri-iliskileri-yonetimi-konferansi-1.20121228004513.jpg

musteri-iliskileri-yonetimi-konferansi-6.jpg