Erdoğan Çadırda Konuştu

Erdoğan Çadırda Konuştu
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de bayramlaşma çadırındaki bayramlaşmanın ardından hemşerilerine hitap etti.

Kurban Bayramı tatili dolayısıyla Rize'de bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bayram çadırındaki bayramlaşmanın ardından çadır içerisinde hemşerilerine hitap etti. Erdoğan'ın program sonrasında Rize Üniversitesi'ne geçmesi ve Rize Üniversitesi Rektörlüğü tarafından "Siyasi kariyerinin her aşamasındaki büyük başarıları, başbakanlığı dönemlerinde Türk demokrasisinin istikrarına olan katkıları, Türk ve dünya siyasetine kazandırdığı yeni açılımlar, medeniyetler ittifakına verdiği destek, dünyada barış ve demokrasinin zirvesi için gösterdikleri üstün gayret, Türkiye'nin bölgesinde etkin ve yol gösterici bir ülke olmasında her türlü takdirin üzerindeki çabaları ve Rize Üniversitesi'nin kuruluş aşamasından bugüne kadar gösterdiği destek dolayısıyla" Başbakan Erdoğan'a fahri doktora  'Onursal Doktora' ünvanının verilmesi bekleniyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan çadırda hemşerilerine karşı yaptığı konuşmada, kimsenin ister kırsalda, ister şehir içinde askerle polis arasında bir meslek rekabeti oluşturmaya çalışmaması gerektiğini belirterek, ''Bu her iki kuruluşumuz da el ele omuz omuza terörle mücadeleyi sürdürmektedir. 'Birisi önde, birisi geride' diye bir şey yok. Her ikisi de 'Her şey vatan için, her şey Türkiye için, her şey milletimiz için' diyerek bu çalışmayı sürdürüyor ve böyle sürdüreceğiz'' dedi.

erdogan-rizede-konustu-1.jpg

Rize'de halka hitap eden Erdoğan, terör örgütünce Çukurca'da 25 askerin şehit edilmesinin ardından, gerek içerde, gerek dışarda bir çok operasyon yaptıklarını hatırlattı.

Erdoğan, şöyle konuştu:  ''Durmayacağız, yapmaya da devam edeceğiz. Bu konuda da bir şey söylüyorum, çok açık net söylüyorum: Kimse ama kimse ister kırsalda, ister şehir içinde askerimizle polisimiz arasında bir meslek rekabeti oluşturmaya çalışmasın. Bu her iki kuruluşumuz da el ele omuz omuza terörle mücadeleyi sürdürmektedir. Birisi önde, birisi geride diye bir şey yok. Her ikisi de 'Her şey vatan için, her şey Türkiye için, her şey milletimiz için' diyerek bu çalışmayı sürdürüyor ve böyle sürdüreceğiz. Bu mücadelemiz istihbarat paylaşımıyla başlamıştır, aynı şekilde devam etmektedir devam edecektir.''