Erdoğan, O Tarihte mi Rize’ye Gelecek?

Erdoğan, O Tarihte mi Rize’ye Gelecek?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Merhume Annesi Tenzile Erdoğan’ın 4. ölüm yıldönümünde Rize’ye gelmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın baba ocağı Rize'nin Güneysu ilçesinde yer alan Kıbledağı Camii (Ayane Camii)’nin inşaatı tamamlandı. Cami, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk Rize ziyaretinde ibadete açılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize’ye yakın zamanda gerçekleştirmeyi planladığı ancak yaşanan son olaylar dolayısıyla ileri bir tarihe ertelediği Rize ziyaretinin, Kurban Bayramının ilk günü olan 24 Eylül Perşembe gününe kadar gerçekleşmemesi halinde, 7 veya 8 Ekim’de Rize’ye gelerek Kıbledağı Camii’nin açılış törenini gerçekleştirmesi bekleniyor.

kibledagi-cami-guneysu-rize.jpg

7 Ekim Cumhurbaşkanı Erdoğan için önem arz eden bir tarih olmakla beraber, Erdoğan’ın annesi Tenzile Erdoğan, 7 Ekim 2011 tarihinde Ahirete göç etmiş ve 8 Ekim 2011 tarihinde İstanbul’da Karacaahmet mezarlığına defnedilmişti.

tenzile-erdogan-erdogan-1.jpg

Erdoğan’ın, Kıbledağı Camii’nin açılış törenini; merhume annesinin 4. Ölüm yıldönümü olan 7 Ekim’de İstanbul’daki aile mezarlığı ziyaretinin ardından Rize’ye gelerek; 1988'de vefat eden Merhum Babası Ahmet Erdoğan ve 7 Ekim 2011’de vefat eden Merhume Annesi Tenzile Erdoğan için Hatim Duası okutarak yapması bekleniyor.

tenzile-erdogan-ile-erdogan.jpg

kibledagi-cami-foto-galeri.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Erdoğan’ın Rize'deki Hayali, Erdoğanlı Açılışa Hazır Gibi!