Erdoğan’ın Rize Programı Netleşiyor

Erdoğan’ın Rize Programı Netleşiyor
10 Kasım törenlerinden sonra aynı gün Rize’ye gelecek ve Rize’de 3 gün kalacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize programı netleşiyor.

10 Kasım Cumartesi günü Ankara’daki 10 Kasım Atatürk’ü Anma Törenlerine katıldıktan sonra aynı günün akşam saatlerinde Rize’de olması beklenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize programı netleşmek üzere…

Hafta sonunu ailesiyle beraber babaocağı Rize’nin Güneysu ilçesinde geçirecek Başbakan Erdoğan’ın Rize programına Gümrük ve Ticaret Bakanı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Rize Eski Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar’ın yanı sıra pazartesi günü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde Başbakan Erdoğan’a Üniversite Senatosu tarafından verilecek fahri doktora ünvanı törenine de ayrıca çok sayıda bakanın katılması bekleniyor.

Erdoğan 10 Kasım Cumartesi günü Güneysu’daki babaocağına geçerek geceyi burada geçirecek. 11 Kasım Pazar günü ise Erdoğan’ın, yapımına Rize Eski Valisi İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu döneminde başlanan Güneysu ilçesi Kıbledağı Köyü’nde bulunan Kıbledağı Camii (Dağ Cami) bölgesine Hacımüftüoğlu, Bakan Yazıcı ve Rize Milletvekilleri ile ziyaret gerçekleştirmesi bekleniyor.

12 Kasım Pazartesi günü ise sabah 09.00’da Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin 2012-2013 Akademik Yılının resmi açılış törenine katılacak Erdoğan’a buradaki törende ayrıca Fahri Doktora ünvanı verilecek. Erdoğan, saat:11.00’de ise üniversitede Onursal Başkanı olduğu Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Kurucular Kurulu toplantısına katılacak.

Erdoğan pazartesi günü öğleden sonra Kalkandere ilçesine geçerek Cengiz Ailesi tarafından yaptırılan ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ne devredilen Şaban Cengiz Eğitim Kampüsü’nün açılışı ile ilçedeki toplu açılış törenini 14.00’te gerçekleştirecek.

Başbakan Erdoğan 3 günlük ziyaretinin ardından aynı gün Rize’den ayrılacak.