Erdoğan'ın Rize Programı Netleşti

Erdoğan'ın Rize Programı Netleşti
Rize'de ilklere imza atacak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize programı netleşti. İşte Başbakan Erdoğan'ın Rize programı:

Ak Parti Rize İl 4. Olağan Kongresi, Toplu Açılış Töreni ve Ovit Tüneli'nin temel atma törenine katılacak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize programı netleşti.  Rize Yeni Şehir Stadyumu'nda yapılacak kongre ile Rize'de ilke imza atacak Erdoğan ayrıca Türkiye'de ilk kez Başbakanlığı döneminde temel atma törenine katılacak. Başbakan Erdoğan, yoğun programı dolayısıyla Çaykur Rizespor'un şampiyonluk karşılaşmasına gelemeyecek ve Trabzon'dan Ankara'ya dönecek.

Yarın (Cuma günü) 16.30'da Trabzon'dan Rize'ye hareket edecek olan Başbakan Erdoğan geceyi Güneysu'daki evinde geçirecek. Erdoğan, Cumartesi günü ise saat: 11.00'de başlayacak olan Ak Parti Rize İl Kongresine katıldıktan sonra 14.30'da Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu'nu makamında ziyaret edecek. 15.30'da ise Valilik Binası önündeki toplu açılış törenine katılacak.

Pazar günü İkizdere ilçesi Sivrikaya Köyü'nde saat:11.00'de İkizdere-İspir Yolu Ovit Tüneli ve Bağlantı Yolları Temel Atma Töreni'ne katılacak Başbakan Erdoğan törenin ardından 14.00'te Trabzon Avni Aker Stadyumu'ndaki Ak Parti Gençlik Şöleni'ne katılacak. Gençlik Şöleni'nden sonra Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ı makamında ziyaret edecek Erdoğan, 17.00 sıralarında ise Trabzon'dan Ankara'ya dönecek.

olay53 - ÖZEL -