Eski Başbakan Mesut Yılmaz Rize'de

Eski Başbakan Mesut Yılmaz Rize'de
Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı ile Rize’de bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı ve AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim Çayeli esnafıyla bir araya gelerek, Çayeli Teşkilatı ile toplantı gerçekleştirdi.

Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Çayelili hemşehrileriyle hasret gidererek, İl Başkanı Alim ve Çayeli teşkilatı ile birlikte, tek tek esnafları gezdi. Esnafların ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek, sohbet eden Yazıcı “Bizler AK Parti teşkilatları olarak, dünyanın en büyük siyasi yapılanmasına sahibiz. Bizim bugünkü sarsılmaz teşkilat yapımız birbirimize olan güçlü bağımızdan kaynaklanmaktadır. İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın düsturuyla vatandaşımızla, esnafımızla hem hal olmak bizi biz yapan değerlerin başında gelir. Bizler Seçimden seçime çalışma yaparak, ziyaretlerde bulunarak, bugünlere gelmedik, her zaman halkımızla iç içeyiz. Tüm kademelerimiz seçim olsun ya da olmasın sahada aktif olarak, her zaman çalışmalarını sürdürmektedir. Hamdolsun seçimlerde de bu çalışmalarımızın karşılığını almaktayız” dedi. Esnaf ziyaretlerinin ardından Çayeli teşkilatı ile toplantı düzenlendi.

Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı; AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, İl Başkanı İshak Alim, Rize Eski Milletvekili Ahmet Kabil’inde katılımıyla Rize Ziraat Botanik Bahçesinde eski Başbakan Mesut Yılmaz’la bir araya gelerek çay içerek, sohbet ettiler. Siyaset ile ilgilenmediğini, siyasetin dışında durmaya çalıştığını vurgulayan Yılmaz, Rize'ye de oğlunun ölümünün ardından cenazeye katılanlarla görüşmek için geldiğini söyledi.

mesut-yilmaz-hayati-yazici.jpg

hayati-yazici-rizede-(1)-009.jpghayati-yazici-rizede-(2)-009.jpghayati-yazici-rizede-(3)-009.jpghayati-yazici-rizede-(4)-010.jpghayati-yazici-rizede-(5)-009.jpghayati-yazici-rizede-(6)-004.jpghayati-yazici-rizede-(7)-004.jpghayati-yazici-rizede-(8)-004.jpg