Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin RTEÜ'den Ayrılıyor

Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin RTEÜ'den Ayrılıyor
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi önceki dönem Rektör Yardımcılarından Prof. Dr. Ali Bilgin’in Samsun Üniversitesi’ne geçeceği öğrenildi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi, önceki dönem Rektör Yardımcılarından ve TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Programları Başkanlığı (BİDEP) Danışma Kurulu Üyelerinden Prof. Dr. Ali Bilgin’in RTEÜ ile ilişiğini keserek Samsun Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak göreve başlayacağı öğrenildi.

1998-2006 yılları arasında Samsun 19 Mayıs Üniversitesinde görev yapan ve 2007 yılında memleketine dönüş yaparak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde görev alan Prof. Dr. Ali Bilgin, 15 yıllık RTEÜ dönemini sona erdirerek Samsun’a geri dönüş yapacak.

RTEÜ’de dekan yardımcılığı, genel sekreterlik ve rektör yardımcılığı görevlerinin dışında birçok komisyonda görev alan ve TÜBİTAK ile YÖKAK’ta da çeşitli kurul ve komisyonlarda da görevde bulunan Prof. Dr. Ali Bilgin, yeni eğitim öğretim yılından itibaren Samsun Üniversitesi’nde akademik hayatına devam edecek.