Eski Üniversitesi'nden Başkan Kasap'a Ulaşım Desteği

Eski Üniversitesi'nden Başkan Kasap'a Ulaşım Desteği
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, belediye başkanlığından önce akademisyen olarak görev yaptığı Gazi Üniversitesi’nden Rize’nin ulaşım sorununu çözmek için destek aldı.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “Rize Ulaşım Master Ana Planı” kapsamında çalışmalarına Gazi Üniversitesi’nden aldığı destekle başladı.

Daha önce düzenlenen çalışmaların yanı sıra il sınırlarından sorumlu olan Rize Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün Ulaşım Master  planı ile ilgili  Gazi Üniversitesi Kent içi Ulaşım Teknolojileri Erişilebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUTEM) yetkilileri ile bir araya gelindi.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen toplantıya, Gazi Üniversitesi KUTEM’den Yrd. Doç. Dr. Hayri Ulvi ve Dr. Abdullah Orman, Rize Belediyesi Plan ve Proje Müdürü Mustafa Baltacı ile Ulaşım Hizmetleri Müdürü Suzan Avcı katıldı.

rize-ulasim-master-plani-icin-calismalar-basladi-1.jpg

Ulaşım Master Planı ile ilgili bilgiler, geleceğin hedef alındığı planların yapıldığı ve katılımcıların soru ve önerilerinin bir önceki toplantıda alındığı ve startının verildiği, Rize Ulaşım Master  planı için çalışmalar başlatıldı.

BAŞKAN KASAP RİZE İÇİN ÖNEMLİ BİR PROJE…

Toplantı sonunda Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize’ye layık proje ve hizmetlere devam ettiklerini söyledi.

Ulaşım Master Planının  Rize için önem arz eden bir proje olduğunu  belirten Başkan Kasap, “Şehrimizin ulaşımını planladığımız bu büyük projeye yapacağınız katkılar, halkımız ve vatandaşımız için çok önemli. Projenin mutfağında maksimum düzeyde katılımın olması projeden yüksek verimin alınmasını sağlayacaktır. Rize Ulaşım Master Planı’nın şehrimize ve bütün vatandaşlarımıza hayırlı olacağını ümit ediyorum “dedi.

rize-ulasim-master-plani-icin-calismalar-basladi-2.jpgrize-ulasim-master-plani-icin-calismalar-basladi-3.jpg