"Evde paketleme işi yaparak para kazanılabilir" tuzağında 4 tutuklama

"Evde paketleme işi yaparak para kazanılabilir" tuzağında 4 tutuklama
Sosyal medya hesapları üzerinden "Evde paketleme işi yaparak para kazanılabilir" şeklinde paylaşımlar yaparak vatandaşları dolandırdıkları tespit edilen 6 kişi gözaltına alındı. 4’ü tutuklandı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar kapsamında, sosyal medya hesapları üzerinden "Evde Paketleme İşi Yapılarak Para Kazanılacağı" şeklinde paylaşımlarla dolandırıcılık yaptıkları tespit edilen şahıslara yönelik İstanbul ve İzmir’de eş zamanlı operasyon gerçekleştirildiği kaydedildi.

Operasyonda İstanbul’da 3, İzmir’de 1 şahsın yakalanarak Rize'ye getirildiği, konunun devamında yürütülen çalışmalar kapsamında 2 şahsın daha İzmir ve Batman’da tespit edilerek yakalanarak Rize’ye getirildikleri belirtildi.

Konu ile ilgili Rize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 6 şahıs hakkında adli işlemler yapıldıktan sonra şahıslardan Ş.Ç., A.O.D., B.T. ve R.G. çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum