Evden Kaçmaya Çalışırken 3. Kattan Düşerek Hayatını Kaybetti

Evden Kaçmaya Çalışırken 3. Kattan Düşerek Hayatını Kaybetti
Trabzon’un Yomra ilçesinde psikolojik sorunları bulunan 19 yaşındaki genç bir kız, 3. kattan çarşafları birbirine...

Trabzon’un Yomra ilçesinde psikolojik sorunları bulunan 19 yaşındaki genç bir kız, 3. kattan çarşafları birbirine bağlayarak odasında bulunan gardırobun ayağına bağladı. Çarşafla aşağıya inmeye çalıştığı sırada gardırop ayağının kırılmasıyla beton zemine düşen genç kız olay yerinde yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 21.00 sıralarında Sancak Mahallesi Hükümet Caddesi’ndeki apartmanın 3. katında ailesi ile oturan ve bir süredir psikolojik tedavi gören Gülten İskender (19), evden dışarı çıkmak istedi. Ancak ailesinin izin vermemesi ve üzerine kapıyı kilitlemeleri üzerine sinirlenerek odasında bulunan çarşafları birbirine düğümledi ve daha sonra da gardırobun ayağına bağlayarak 3. kattan aşağıya sarkıttı. Sarkıttığı çarşafa tutunarak aşağıya inmeyen çalışan genç kız, çarşafların bağlı olduğu gardırop ayağının ağırlığını taşıyamayarak kırılmasıyla beton zemine düşerek olay yerinde hayatını kaybetti.

Genç kızın, cenazesi Trabzon Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsisinin ardından ailesine teslim edildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.