Eylül Elektrik Şampiyon

Eylül Elektrik Şampiyon
Güneysu'da düzenlenen kurumlararası voleybol turnuvası sona erdi.

Güneysu Spor Salonu'nda yapılan ve 12 takımın katıldığı turnuvanın finalinde, Eylül Elektrik ile Güneysu Belediyesi karşılaştı. Rakibini 3-1 yenen Eylül Elektrik birinci oldu. Çalık Enerji takımını 3-2 yenen Merkez Mahallesi de üçüncü oldu.

voleybol.jpg

Maçın ardından dereceye giren takımlara ödülleri, turnuvanın düzenlenmesine katkı sağlayan kurum ve kuruluşlara da plaket verildi.

odul-1.jpg

odul-2.jpg

Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, turnuvanın ardından yaptığı konuşmada, Güneysu'ya kazandırılan tesislerden yararlanılmaya başlandığını belirterek, ''Sosyal belediyecilik anlayışı gereği, alt yapılarını hazırladığımız çalışmaların meyveleri olan tesislerimizi hayata sokmanın sevinci içerisindeyiz. Düzenlediğimiz turnuvalar, yapılan çalışmaların meyvelerini toplamaya başladığımızın göstergesidir'' dedi.

İlkini düzenledikleri turnuvaya, sadece ilçeden 12 takımın katılmasının üst yapı faaliyetlerine verilen önemin en büyük sonucu olduğunu ifade eden Minder, ''Bahar aylarında düzenlemeyi planladığımız voleybol turnuvasında, tüm Rize'ye ev sahipliği yapmanın planlarını yapıyoruz. Kısa bir süre önce açılışını gerçekleştirdiğimiz ilçe stadımızda da minikler futbol turnuvası düzenleyeceğiz'' diye konuştu.

Final müsabakasını Güneysu Kaymakamı Suat Demirci, Derepazarı Belediye Başkanı Şaban Kalça, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, İl Gençlik ve Spor Müdür Vekili Kenan Yücel ile davetliler ve vatandaşlar izledi.

odul-3.jpg