Fanatik Müteahhit, Apartmanına Çaykur Rizespor'un Adını Verdi - VİDEO

Fanatik Müteahhit, Apartmanına Çaykur Rizespor'un Adını Verdi - VİDEO
Edirne'de, Rizeli müteahhit Ahmet İsmailoğlu, 6 katlı apartmana, Çaykur Rizespor'un ismini verdi.

Edirne'de, Rizeli müteahhit 57 yaşındaki Ahmet İsmailoğlu, yeni yaptırdığı 6 katlı apartmana, gönül verdiği futbol takımı Çaykur Rizespor'un ismini verdi.

Fanatik Çaykur Rizespor taraftarı olan İsmailoğlu'nun apartmana verdiği isim çevresinde şaşkınlık yarattığı kadar, takdir de topladı.

41 yıl önce Rize'den İstanbul'a, 21 yıl önce de İstanbul'dan Edirne'ye taşınan müteahhit Ahmet İsmailoğlu, Bank Asya 1. Lig'de 44 puanla 6 sırada bulunan ve Süper Toto Süper Lig'i hedefleyen Çaykur Rizespor'a olan sevgisini yeni yaptırdığı apartmanla gösterdi. İsmailoğlu, 6 katlı apartmanın ismini 'Çaykur Rize' koydu ve takımının renkleri taşıyan mavi yeşil renkli tabelaya yapıştırtarak astı.

Fanatik Çaykur Rizespor taraftarı olduğunu belirten Ahmet İsmailoğlu, "2 ay önce bu apartmanı yaptırdım. Çaykur Rizespor'a da memleketimin takımı olduğu için gönül verdim.Bu yılki mücadelesi de gayet iyi. Hedefi Süper Lig. Bende takımıma uzakta da olsam yaptırdığım apartmana ismini vererek destek olmaya çalıştım.Takımıma başarılar dilerim" dedi.