Fatih Terim şansımız için ne dedi?

Fatih Terim şansımız için ne dedi?
A Milli Takımımız'ın teknik direktörü Fatih Terim, Romanya'yı 2-0 yendiğimiz maçın ardından Brezilya'daki finallere gitme şansımızı değerlendirdi.

Fatih Terim, Romanya maçının ardından takıma övgüler yağdırdı, tedbirli olmaları gerektiğini ve "Milli takım sevgisi başkadır" dedi.

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, kazandığımız Romanya maçının ardından açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, şu ifadeleri kullandı. "Vallahi cambaz gibi olmak lazımdı. Beraberlikte ve yenilgide düşebilirdik. Çocukları tebrik ediyorum. İki şey çok önemli. Ya maçı kazanmak ya da takdir kazanmak. Oyuncularım ikisini de kazandı. İzleyenler hop oturup hop kalktılar. 2-0'ı erken bulsak farka gidebilirdik. İlk 11'imiz yeni yeni oluşuyor. Güzel bir takım oldular. Bu çocukları buralara kadar getiren diğer arkadaşlara teşekkürler. Biz sadece 10 gündür buradayız.

"ALLAH ÇALIŞANA VERİYOR"

Ülkenin buna ihtiyacı vardı. İki maçı geçtik. Allah da çalışana veriyor. Çocuklar da çalıştılar bugün. Oyunu ilk yarı istediğimiz gibi oynadık. Sonuç olarak 3 puan güzel. Allah yolumuzu açık etsin. Olaya bayrak girince, milli forma girince, İstiklal Marşı girince, kimsenin ufak tefek bahaneleri kalmamalı. Öyle oyuncularla olamayız. Herkesin Milli Takım'a faydalı olması lazım. Herkesin kalbinin Milli Takım için atması lazım. Hepsi bizim gözbebeğimiz. En gencimiz Salih '3-1 yeneceğiz' demişti. Biz aynı zamanda kulüplere karşı da sorumluyuz .

"HALA ÇOK ŞANSIMIZ YOK"

Allah'a şükür bu sınavı iyi atlattık. Estonya ilginç bir deplasmandır. Ama ben işi Şükrü Saracoğlu'ndaki Hollanda maçına kadar getireceğimize inanıyorum. İnşallah Dünya Kupası'na gideriz. Bizim hala çok şansımız yok. Daha zor maçlarımız var. İpten düşmeden devam etmemiz lazım. 'Pardon' yok. Türk halkına teşekkür ediyorum. Zaten bir sürü problemimiz var. Milli Takım herkesin takımıdır."