Fatma Nuri Erkan BİLSEM'den Türkiye Dereceleri

Fatma Nuri Erkan BİLSEM'den Türkiye Dereceleri
Ticaret Bakanlığı ve ODTÜ KYÖD Okulları tarafından düzenlenen ulusal resim yarışmalarında Türkiye derecesi elde eden Rize Fatma Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezi (Rize BİLSEM) öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak’ın konuğu oldu.

Rize Fatma Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezi (Rize BİLSEM) öğrencilerinden Nisanur Avcı, Ticaret Bakanlığı tarafından ortaokullar arasında düzenlenen "Kooperatifçilik" konulu ulusal resim yarışmasında Türkiye 2.’liğini, İrem İnci ise ODTÜ KYÖD Okulları tarafından düzenlenen "Gelecek ve Hayalimdeki Robot" konulu ulusal resim yarışmasının ortaokul kategorisinde sıralama olmaksızın yapılan Türkiye sıralamasında ilk üç derece içerisinde yer aldı.

Ayrıca aynı yarışmada illerden giden resimlerin Ankara tarafından değerlendirilmesi ile il dereceleri belirlenirken, bu değerlendirme sonucunda da Fatma Nuri Erkan BİLSEM öğrencileri il derecelerini paylaştılar. Bu sonuca göre de; Nisanur Avcı ve Elvin Asel Şenkaya İl birincisi; Hümeyra Çolak ve Nazlıhan Turhan il ikincisi; Eylül Alaca ve Ecrin Nil Akyüz il üçüncüsü oldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, güzel başarılara imza atan öğrencileri ve resim öğretmeni Serkan Al ile öğrencilerin ailelerini makamında ağırladı.

Öğrencileri elde ettikleri başarı dolayısıyla tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Koçak, öğrencilere günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

fatma-nuri-erkan-bilsemden-turkiye-dereceleri-(1).jpgfatma-nuri-erkan-bilsemden-turkiye-dereceleri-(2).jpgfatma-nuri-erkan-bilsemden-turkiye-dereceleri-(4).jpgfatma-nuri-erkan-bilsemden-turkiye-dereceleri-(8).jpgfatma-nuri-erkan-bilsemden-turkiye-dereceleri-(7).jpgfatma-nuri-erkan-bilsemden-turkiye-dereceleri-(6).jpgfatma-nuri-erkan-bilsemden-turkiye-dereceleri-(5).jpg