Fenerbahçe, Rize Maçında Şampiyonluk Turu Atacak

Fenerbahçe, Rize Maçında Şampiyonluk Turu Atacak
Spor Toto Süper Lig'de MP Antalyaspor'u 4-1 mağlup ederek şampiyonluğu büyük ölçüde garantileyen Fenerbahçe, 31. haftadaki Ç.Rizespor maçından sonra şampiyonluk turunu atacak.

Spor Toto Süper Lig'de 29. hafta karşılaşmalarında Medical Park Antalyaspor'u 4-1 mağlup ederek şampiyonluğu büyük ölçüde garantileyen Fenerbahçe'de Teknik Direktör Ersun Yanal eksiklere rağmen kazandıkları için mutlu olduklarını ve 2 hafta sonra İstanbul'da oynanacak olan Ç.Rizespor maçından sonra şampiyonluk turu atmak istediklerini söyledi.

Maç sonrası Lig Tv'ye konuşan Yanal, "Sezon başından beri iyi bir takım olduğumuzu söylüyorum. 24 kişilik bir takımız. Her oyuncumun her zaman hazır olduğu görüldü. Kadlec, Selçuk, Topuz, Webo olsun kim görev alsa az oynamasına rağmen kendisini hazır tuttuğunu gösterdi. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Henüz daha şampiyonluğu garantilemedik. Önümüzde oynayacağımız maçlara kazanmak için çıkacağız." dedi.

ersun-yanal.20140413224859.jpg

Taraftarın desteğine layık olmaya çalıştıklarını belirten başarılı teknik adam, Beşiktaş ile oynanacak derbi maçla ilgili ise şöyle konuştu: "Taraftarımıza da bize destekleri için çok teşekkür ediyorum. Bu desteğe layık olmaya çalışıyoruz. Henüz daha 5 maç var. Önümüzde bir derbi var. Derbide futbol içinde kalarak, futbol oynarak kazanmak istiyoruz. Geçtiğimiz yıllarda yaşadıklarına rağmen futbolun içinde kalan bir Fenerbahçe var. Galip gelirsek burada seyircimiz önünde Rize maçında şampiyonluk kutlamak isteriz."

"MUHTEŞEM BİR MANZARA..."

Yanal, maç sonrasında yaşanan büyük sevinç ile ilgili gelen soruya ise şöyle yanıt verdi: "Seyircimiz maç bittikten sonra tribünden ayrılmadı. Onların bu görüntüsüne karşılık sahada kaldık maçtan sonra. Muhteşem bir manzaraydı.