Fenerbahçe’ye Sürmene’de Silahlı Saldırı VİDEO İZLE

Fenerbahçe’ye Sürmene’de Silahlı Saldırı VİDEO İZLE
Fenerbahçe takım otobüsüne Rize dönüşü Trabzon'un Sürmene ilçesinde yapılan silahlı saldırı sonrası otobüs şoförü yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Fenerbahçe takım otobüsünü taşıyan otobüs Rize’den Trabzon’a giderken Trabzon'un Sürmene ilçesinde Karadeniz Sahil Yolunda silahlı saldırıya uğradı. 53 DE 618 plakalı Ufuk Kıran yönetimindeki otobüsün şoför tarafının yan camı saldırıda patladı. Ağır yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran hastaneye kaldırıldı.

fenerbahce-otobusune-silahli-saldiri8.jpg

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Rizespor'u 5-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Trabzon Havalaanı'na dönmek için kara yolu ile yola çıkan sarı-lacivertli kafileyi taşıyan otobüsün, Trabzon'un Sürmene ilçesi yakınlarında silahlı saldırıya uğradığı öğrenildi. Otobüse 4 kurşun isabet ettiği ve şoförün yaralandığı bildirildi.

fenerbahce-otobusune-silahli-saldiri2.jpg

Otobüs şoförü saldırıda yaralanırken, Sürmene Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Takım otobüsünde bulunan Sarı Lacivertli futbolcular büyük korku ve panik yaşarken, saldırının pompalı tüfekle düzenlendiği iddia edildi. Fenerbahçe kafilesi bölgeye gönderilen zırhlı polis midibisü ile Trabzon Havalimanı’na hareket etti.

fenerbahce-otobusune-silahli-saldiri-1.20150405000009.jpg

Emniyet kaynakları saldırının Fenerbahçe otobüsünün yanından geçen bir araçtan atılan taşla otobüs şoförünün başından yaralandığını belirtirken, hastane görevlileri de şoförün başından bir kurşun veya saçma izine rastlamadıklarını ifade etti.

fenerbahce-otobusune-silahli-saldiri3.jpg

Araç şoförü ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, yapılan tetkikleri sonucu başında taş yaralaması olduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Olayın ardından zırhlı araca aktarılan sarı-lacivertli kafile, Trabzon Havalimanı'na geldi. Kafile, özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'na gidecek.

fenerbahce-otobusune-silahli-saldiri4.jpg

Olayda kafasından yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran, Sürmene Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalesinin ardından KTÜ Farabi Hastanesi'nde kaldırılarak tedavi altına alındı. Takım otobüsünde bulunan Sarı Lacivertli futbolcular büyük korku ve panik yaşarken, saldırının ilk anda pompalı tüfekle düzenlendiği iddia edilirken, Emniyet ve hastane kaynakları bu bilgiyi doğrulamadı.

fenerbahce’ye-surmene’de-silahli-saldiri.20150404232304.jpg

Fenerbahçe Genel Sekreteri  ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, takım otobüsüne yapılan saldırıyı kınayarak, “Çok yanlış şeyler. Bu çocuklar milli takım oyuncusu. “ dedi.

Uslu, ayrıca "Biz napmışız ya. Ne yapmış bu çocuklar. Biz bomba mı atmışız. Şimdi nasıl gideceğiz. Daha önce tarlalardan gidiyorduk. Şimdi yine öyle mi yapacağız? Çok yanlış şeyler. Biz spor yapmaya geliyoruz. Çocuklar kan revan içinde. Çok yanlış şeyler bunlar" diye konuştu.

fenerbahce-otobusune-silahli-saldiri5.jpg

fenerbahce-otobusune-silahli-saldiri6.jpg

fenerbahce-otobusune-silahli-saldiri7.jpg

fenerbahce-otobusune-silahli-saldiri-2.20150404234351.jpg

fenerbahce-otobusune-silahli-saldiri-3.20150404234402.jpg

fenerbahce-otobusune-silahli-saldiri-1.20150404234413.jpg