Ferah: Gaziantep'te Zor da Olsa Alınan 3 Puanla Ligde Kalma Adına Önemli Bir Mesafe Kaydettik

Ferah: Gaziantep'te Zor da Olsa Alınan 3 Puanla Ligde Kalma Adına Önemli Bir Mesafe Kaydettik
Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Gaziantep deplasmanında aldıkları 3 puanla ligde kalma adına önemli bir mesafe kaydettiklerini açıkladı.

Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah, yaptığı açıklamada, hafta sonu oynadıkları Trabzonspor maçının ardından ara vermeden kısa sürede hazırlandıkları ve hafta içi oynanan Gaziantepspor maçından 3 puan alarak ligde kalma adına önemli bir mesafe kaydettiklerini açıkladı.

Spor Toto Süper Lig’in bitimine üç hafta kala deplasmanda alınan 3 puanla en yakın rakiple aradaki puan farkını 6’ya çıkardıklarınını ifade eden Ferah, Gaziantepspor ve Akhisar Belediyespor maçlarından hedefledikleri 6 puanın 3 puanını zorda olsa almayı başardıklarını kaydederek, “Gaziantepspor maçı bizim açımızdan son derece önem arz ediyordu. En yakın rakibimizin puan kaybı yaşadığı haftayı biz kayıpsız geçmek istiyorduk. Maça iyi başladık ilk dakikalarda kontrolü elimize aldık. Kazandığımız penaltı vuruşunu golle sonuçlandırarak 1-0 öne geçtik. İlk devre soyunma odasına galip girdik. İkinci yarının başında yediğimiz gol bizi zor duruma soktu. Rakibimiz ligde rahat konumda olması nedeniyle iyi futbol oynamaya başladı. Bizde ise iyi oyun, yerini kısa bir süre strese ve aşırı heyecana bıraktı. Erken toparlanıp bitime 11 dakika kala 2-1 öne geçtik. Golden sonra daha iyi konsantre olup maçı galip bitirmeyi başardık.” dedi.

 TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ

Ferah, ligin 32. Haftasındapazartesi akşamı Rize’de konuk edecekleri maçta Yeşil Mavili taraftarları yanlarında görmek istediklerini belirterek, “Pazartesi 20:00’da sahamızda oynayacağımız yine çok önemli bir maçta Akhisar Belediyespor’u konuk edeceğiz. Bu kritik maçta taraftarımızın büyük desteğine ihtiyacımız olacak. Onlar takımın itici gücü olacak. Eminiz ki taraftarımızda bu zorlu maçta takımlarını yalnız bırakmayarak gereken desteği verecektir.” Diye konuştu.