Ferah: Grupta Kontrolü Elimize Almak İstiyoruz

Ferah: Grupta Kontrolü Elimize Almak İstiyoruz
Ziraat Türkiye Kupası D Grubu üçüncü maçında yarın sahasında Aydınspor 1923 ile karşılaşacak Rizespor'un kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, grupta üst üste oynayacakları iki maçı kazanarak kontrolü tamamen ellerine geçirmek istediklerini söyledi.

Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci yarı öncesi Antalya'da çok verimli hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, Aydınspor 1923 maçlarının hem kupa hem de lig için çok değerli olduğunu ifade etti.

Kupada hedeflerinin finali görmek olduğuna dikkati çeken Ferah, "Kupada son oynadığımız karşılaşmada Mersin İdmanyurdu ile 2-0 öne geçmemize rağmen 2-2 berabere kaldık. Kazansak büyük avantaj sağlayabilirdik. Bu açıdan hedefimizi göz önüne alırsak Aydınspor 1923 maçları çok önemli. Ziraat Türkiye Kupası'nda Aydınspor 1923 maçlarını kazanarak grupta kontrolü elimize almak istiyoruz" dedi.

Ligde ikinci yarının gelecek hafta başlayacağını anımsatan Ferah, "Gençlerbirliği ilk yarıda beklentilerin altında kaldı, bu nedenle ikinci yarıya bizimle oynayacağı maç ile iyi bir giriş yapmak isteyecektir. Biz de kendi açımızdan üst sıralardaki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Kupada hedeflerimizi yüksek tutarken ligde de yukarıları zorlayan bir ekip olmak istiyoruz. Kupa maçları, lig öncesi çok ciddi sınavlar. İkinci yarı hazırlıklarımızı test etme imkanı bulacağız" diye konuştu. 

Transfer arayışlarının da devam ettiğini vurgulayan Ferah, takıma direkt katkı yapacak iki oyuncu için görüşmelerin devam ettiğini sözlerine ekledi.